Dupa toate drumurile pe care le-a facut la tribunal pentru a divorta de Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu ne-a marturisit ca ezita sa-i mai spuna «Da» iubitului ei, de teama sa nu ajunga din nou in instanta. Vedeta a explicat ca un nou divort i-ar afecta si mai serios acum, ca au un copil. Prigoana, in schimb, ne-a declarat amuzat ca asteapta sa se faca mai cald afara, pentru a-si putea pune costumul de ginerica. Miliardarul a ales deja si o locatie pentru viitoarea nunta: parcarea unui cunoscut fast-food, unde sa nu fie nevoit sa coboare din masina cånd preotul ii va lega din nou destinul de cel al Adrianei.

Adriana ne-a spus ca nu se grabeste sa ajunga iarasi la starea civila la bratul lui Silviu Prigoana, pentru ca nu se stie ce intorsatura ar putea lucrurile odata cu o noua casatorie. “Mi-e teama sa ma mai marit cu Prigoana. De ce sa ne casatorim? Traim foarte bine asa. Iar daca s-ar intampla si am deveni din nou sot si sotie, nimic nu-mi da garantia ca nu vom ajunge din nou la tribunal. Nu mai vreau sa ma plimb prin tribunale, mi-a ajuns! In plus, acum avem un copil de crescut, nu ne mai putem permite sa fim neseriosi&

rdquo;. De altfel, Adriana mai spune ca ea si Prigoana se inteleg mai bine de cand au divortat, lucru confirmat si de proaspatul tatic.

De cealalta parte, Silviu Prigoana ne-a spus ca nu are ezitari in ce priveste o noua casatorie cu femeia vietii lui. Ba dimpotriva, omul de afaceri declara ca s-a gandit deja la acest pas, dar ca vremea potrivnica nu-i permite sa-si puna planul in aplicare. Tocmai de aceea, Prigoana asteapta venirea primaverii, pentru a semna iarasi actele ce-l vor lega de Adriana pentru a patra oara. “Nu e o perioada buna pentru casatorie. E prea frig afara, asteptam sa vina caldura, ca sa-mi pot pune costumul de ginerica. De data asta, m-am gandit ca ar fi o idee buna sa ne casatorim la McDrive. In felul asta, n-ar mai fi nevoie sa cobor din masina cand ne citeste preotul slujba!”, a declarat, in gluma, Silviu Prigoana.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au casatorit si au divortat de trei ori la tribunal. In afara de aceste trei divorturi pronuntate, ultimul in iarna lui 2007, cei doi amorezi nabadaiosi au mai vizitat tribunalul de inca trei ori, in urma unor actiuni de separare intentate ba de Prigoana, ba de Adriana, cand a povestit ca a fost batuta cu pliciul de sotul ei. Ei au retras insa cererile de divort in trei randuri, iar despartirea legala n-a mai avut loc.

Integral in Gardianul