De Craciun, Monica Columbeanu a reusit sa-i cumpere sotului ei cadoul pe care acesta si-l dorea din copilarie: un elicopter cu telecomanda. Irinel este atat de incantat, incat se joaca ori de cate ori are ocazia. Ne-a facut si noua o demonstratie de pilotaj si ne-a asigurat ca nu e deloc usor sa tii in aer buclucasa jucarie.

Atunci cand are timp liber sau cand afacerile pot sa mai astepte, Irinel Columbeanu poate fi dezlipit cu greu de langa fiica sa. O alinta, o da cu sania sau o plimba cu bicicleta, iar cand micuta Irina se plictiseste, tatal ei se joaca de unul singur cu o minunatie de elicopter primit cadou de Craciun de la sotia sa.

“Si-l dorea de foarte mult timp si ma bucur ca i-am putut face o surpriza frumoasa de Sarbatori”, ne-a marturisit Monica.

Elicopterul a fost achizitionat de la celebrul magazin londonez “Selfridges”, iar pretul nu a depasit 200 de euro. Aceste jucarii teleghidate, care la fel ca trenutele electrice fac ravagii in randul barbatilor, nu sunt insa foarte usor de manevrat.

Elicopterul are patru comenzi principale: ridicarea de la sol si coborarea, inclinarea (stanga-dreapta), translatia (fata-spate) si rotorul anticuplu (rotatia stanga-dreapta). “E foarte dificil de mentinut in aer si mai ales de pilotat intr-o incapere. Trebuie sa fii atent sa nu se loveasca de pereti. E o senzatie extraordinara”, a declarat Irinel pentru Click!

Doar Monica stie sa porneasca elicopterul

Jucaria teleghidata ii cam da de furca lui Irinel. Se pare ca, pe cat de greu e de pilotat, pe atat de greu e si de pornit, intrucat sistemul “on” / “off” nu se actioneaza din telecomanda. Singura care se pricepe sa-l activeze este Monica, drept pentru care Iri apeleaza la ea ori de cate ori are chef sa se joace.

Click