Anul 2007 a fost unul în care divorturile mondene din Romania au tinut primele pagini ale publicatiilor de scandal. Au facut deliciul epocii în care s-au consumat, sunt divorturi care au scris istorie. Politicieni, vedete, sau oameni ai legii au hotarat sa îsi desparta destinele dupa ani lungi de casatorie sau dupa doar cateva luni. In acest an fiica (Ioana Basescu) a presedintelui Traian Basescu, a decis sa se desparta de Bodo, solistul trupei Proconsul.

O despartire socanta a fost cea a sotilor Roman, Mioara si Petre, dupa 30 de ani de casnicie, politicianul si-a parasit sotia pentru o artista – Silvia Chifiriuc. Cuplul Ion Ion |iriac si creatoarea de moda Maria Marinescu au stabilit recordul pentru cel mai scurt mariaj – trei luni. Pictorul Sabin Balasa a divortat si el anul acesta de Melania sotia lui, despre care a spus ca i-a cheltuit aproape toata averea.

Nici Rita Muresan nu a „evitat” acest eveniment, desi despartirea de Nelu Muresan aceasta continua sa se vada cu el, fapt confirmat si de creatoarea de moda în multiplele interviuri televizate pe care le-a dat. Si sportul romanesc a fost atins de acest „sindrom”.

Gimnastul roman Marian Dragulescu s-a despartit în acest an de sotia lui, Larisa, dupa numai un an de casnicie. Fotbalistul Ilie Dumitrescu încheie lista divorturilor din lumea mondena. Impreuna cu fosta sa sotie, Letitia, împarte o avere de 10 milioane de dolari. Nu a mers pe roate nici casnicia celor care reprezinta legea.

Procurorul general Codruta Kovesi s-a despartit în aceasta vara de sotul ei la Judecatoria Sibiu. Si pentru ca femeile tinere înca le mai faceau ochi dulci, alti doi sefi din cadrul Directiei Crima Organizata a Politiei au divortat si ei.

Atac