“Zaraza”, scenariul scris de Mihaela Radulescu, a fost respins la cea de-a doua sesiune din 2007 a concursului de proiecte cinematografice a Centrului National al Cinematografiei (CNC). “Nu indraznesc sa comentez modalitatea de evaluare, e o chestiune atat de subiectiva!”, ne-a declarat vedeta Antenei 1, care a dorit sa adauge ca la urmatoarea sesiune va inscrie doua scenarii noi, iar pentru “Zaraza” cauta deja finantare privata.

Scenariul “Zaraza”, scris si refacut de Mihaela Radulescu, nu a primit finantare din partea CNC, nici in cea de-a doua sesiune a concursului de proiecte cinematografice.

Desi proiectul ar fi trebuit sa reprezinte debutul vedetei in calitate de regizor, iar povestea fimului aduce in prim-plan iubirea dintre o tiganca harazita altuia si un roman celebru si bogat, scenariul a fost respins de membrii CNC.

“L-am inscris si la aceasta sesiune, dar n-am avut nici acum noroc. Pentru ca mi se pare chiar o chestiune de noroc, de vreme ce sunt diferente atat de mari intre notele pe care le obtin la fiecare sesiune”, ne-a declarat prezentatoarea emisiunii “Duminica in familie”, la cateva minute dupa aflarea rezultatelor.

Mihaela refuza in schimb sa comenteze decizile membrilor CNC si regulamentul respectat de acestia in procesul de jurizare: “Nu indraznesc sa comentez modalitatea de evaluare, e o chestiune atat de subiectiva!!!” Mihaela este studenta la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, sectia Regie Film si de cativa ani este si producatorul emisiunii pe care o prezinta la Antena 1, fapt ce dovedeste ca aceasta profesie nu este o toana de-a vedetei.

Ziarul