Laurette se distreaza la mare cu fiica ei, sotul zace-n puscarie. Laurette Atindehou se bucura de viata chiar daca sotul ei se afla in puscarie! Tristetea ca Ciprian Nistor a mai primit 15 ani de inchisoare n-a tinut prea mult. Mulatra se lauda acum cu imagini de la mare pe retelele de socializare. Au apus zilele in care Laurette refuza sa-si scoata hainele pe plaja. In urma cu ceva mai mult de o luna, mulatra se afla la Mamaia cand a primit vestea ca sotul ei a mai primit 15 ani de puscarie pentru evaziune fiscala. Suparata din cale-afara, Laurette a vorbit atunci non-stop la telefonul mobil si a ramas imbracata pe plaja. Timpul a trecut, iar Laurette s-a mai obisnuit cu ideea ca va fi sotie singura, asa ca a inceput sa se laude cu imagini vesele pe retelele de socializare. Se pare ca principala distractie a mulatrei este sa-si petreaca sfarsitul de saptamana la mare, pe plajele de fite din Mamaia, in compania fiicei sale sau a prietenilor. "Buna dimineata viata frumoasa!", si-a salutat fanii Laurette, zambind seducator din cateva imagini publicate pe Facebook, noteaza Click.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Marcel Toader parasit si de cea de-a sasea sotie. Maria Constantin a depus deja actele de divort. In 2015 cand Marcel Toader se insura pentru a sasea oara cu cantareata de muzica populara Maria Constatin, putina lume dadea sanse mariajului. Timp de doi ani, cei doi au incercat sa demonstreze ca se inteleg de minune si ca vor imbatrani impreuna. Inevitabilul s-a produs insa acum mai bine de o luna, cand Maria Constatin si-a anuntat apropiatii ca divorteaza de omul de afaceri. Mai bine de o luna a incercat Maria Constantin sa tina departe de ochii presei despartirea de Marcel Toader, insa nu si de prieteni. Intrebata recent de ce sotul ei nu mai este prin preajma, cantareata a rabufnit si a recunoscut totul in fata prietenilor. Conform surselor noastre totul a pornit de la bani, problema veche in ceea ce-l priveste pe Toader. Si cea de-a sasea sotie s-a plans ca i-a cheltuit toate fondurile, apoi, cand a fost intrebat de disparitia banilor, reactia lui a fost una tocmai buna, potrivit Libertatea.

Am obtinut prima reactie a Ginei Pistol. Smiley i-a adus zambetul pe fata. Gina Pistol a facut primele declaratii despre relatia cu Smiley, dupa ce revista SPY a relatat ca cei doi se iubesc. Blonda nu a negat relatia cu artistul, insa nu a dat prea multe detalii. De la despartirea din vara anului 2012 de Laura Cosoi, Smiley nu a mai avut vreo relatie oficiala cu vreo femeie. A preferat sa mearga "pe burta" si nimeni nu a stiut cu cine se iubeste. Numai ca acum s-a deslusit misterul!. Revista SPY a publicat pozele cu cei doi. Gina Pistol a dormit acasa la Smiley, Andrei Tiberiu Maria pe numele din buletin, iar imaginile vorbesc de la sine. Marti, blonda a facut primele declaratii pentru CANCAN.ro despre relatia cu Smiley. Extrem de vesela, Gina nu a negat, insa nu a dat prea multe detalii. Intrebata cum il striga pe artist, Smiley sau Andrei, blonda a zambit. "Cum raspunde", a declarat ea. Gina Pistol nu a vrut sa comenteze nici atunci cand a fost intrebata de cat timp se iubeste cu Smiley, scrie Cancan.

Jennifer Lopez, provocatoare si la 48 de ani. Jennifer Lopez este mama a doi copii,dar nu ezita sa pozeze provocator pentru imaginile de promovare al noului sau spectacol. In cadrul sedintei foto, ea a adoptat look-ul unei dansatoare, imbracand o vestimentatie cat mai sumara si mai sclipitoare. Spectacolul se va desfasura in Las Vegas, oras pe care vedeta il considera cel mai sexy oras de pe Pamant pentru ca turistii vin aici sa uite de griji si sa se abandoneze distractiei, potrivit The Sun. Contrar cunoscutei zicale "Ce se intampla in Vegas, ramane in Vegas", fotografiile realizate pentru promovarea spectacolului fac deja inconjurul internetului. Hainele artistei sunt aproape la fel de indraznete precum postura pe care o adopta. Intr-una dintre fotografiile realizate, Jennifer este asezata pe ceea ce are pare un brat al unei stele si are o privire patrunzatoare. Privind imaginile cu artista, trecuta de prima tinerete, este usor de inteles de ce aceasta se bucura de admiratia colegilor si a fanilor care o considera una dintre cele mai bune voci din industrie, informeaza Click.

Mark Wahlberg este cel mai bine platit actor in 2017. Potrivit Forbes el a avut castiguri de 68 de milioane de dolari inainte de a plati taxele, scrie AFP. In varsta de 46 de ani, vedeta a ajuns sa obtina aceste castiguri datorita rolurilor jucate in "Transformers: The Last Knight" si comedia "Daddy's Home 2", care va aparea in noiembrie. Dwayne Johnson, care a ocupat primul loc in 2016, este acum pe pozitia secunda in clasament, el obtinand castiguri de 65 de milioane de dolari dupa ce a jucat in "Baywatch" si "Ballers". Fostul wrestler apare si in remake-ul "Jumanji", in decembrie si in"Rampage", un film bazat pe un joc de calculator din anii 80 in aprilie anul viitor. Partenerul lui The Rock in Fast anf Furious, Vin Diesel, s-a clasat pe locul al treilea in clasament, cu castiguri de 54 de milioane de dolari, el fiind urmat de comediantul Adam Sandler care a obtinut 50,5 milioane, cea mai mare parte a banilor provenind din acordul cu Netflix, care ii permita sa-si produca propriile filme, conform Libertatea.