Cum s-au inteles Brigitte Macron si Carmen Iohannis! Imaginile spun totul. Brigitte Macron si Carmen Iohannis au fost poate preferatele fotografilor, in timpul vizitei presedintelul francez Emmanuel Macron, la Bucuresti. Cele doua prime doamne par sa se fi inteles de minune dupa cum o arata imaginile in care au fost surprinse, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

"Eu l-am omorat pe Elvis Presley". Cine face aceasta dezvaluire socanta. A povestit tot. Dupa 40 de ani de cand Elvis Presely a trecut in nefiinta ies la iveala noi detalii despre moartea sa. Medicul sau, George Nichopoulos, a negat pana acum ca i-ar fi prescris atunci medicamente nepotrivite, Totusi, in trupul cantaretului s-au gasit nu mai putin de 14 substante interzise. Integral pe Realitatea.net.

Niculina Stoican a fost sunata de amanta sotului ei. "Stii, ma iubeste!". Ce raspuns i-a dat artista. Niculina Stoican a fost sunata de amanta sotului ei, care a tinut sa ii spuna artistei, ca barbatul de fapt o iubeste pe ea. Raspunsul vedetei a facut senzatie. Cantareata de muzica populara a dezvaluit cum a reactionat atunci cand a primit mai multe apeluri telefonice de la femei care sustin ca se iubesc cu partenerul ei de viata. Amanunte in Libertatea.

Vecinii celei mai batrane mame din Romania au intrat in panica! Au dat-o disparuta pe Adriana Iliescu, dar Cancan.ro a gasit-o la... "A disparut Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania. Aveti idee, s-a intamplat ceva cu ea?", a fost mesajul primit la redactia Cancan. Acelasi lucru au spus si vecinii fostei profesoare, insa, din fericire, nu s-a intamplat nimic rau, scrie Cancan.

Mario Mutu este un adolescent in toata regula. Cat de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu si cat e frumos este. In ultimele luni, toata atentia a fost indreptata catre cel mai mic membru al familiei Mutu, Tiago. In acest an, Adrian Mutu a devenit pentru a patra oara tata, iar baietelul lui a implinit, luna aceasta, 4 luni. Insa veti ramane surprinsi de cat de mult a crescut Mario, baiatul cel mare al fostului fotbalist. Continuarea in Libertatea.