Investigatorii, suspect de amabili cu Becali. Anchetatorul l-a condus la masina, in hohote de ras, pe denuntatul Gigi Becali! Gigi Becali a fost la Sectia 2 de Politie pentru audieri in cazul plangerii penale depuse impotriva lui de catre un jurnalist. Dupa intalnirea cu politistii, in fata sectiei s-au petrecut scene incredibile! Milionarul a iesit razand, alaturi de cel care il ancheteaza, Cornel Ivanus, si de un coleg al acestuia. Cei doi investigatori au fost suspect de amabili cu latifundiarul, potrivit Cancan.

VedeteFoto: Colaj foto

Reportaj in satul lui Moromete, dupa 30 de ani. Nea Tache, figurant in pelicula din 1985, va aparea si-n "Morometii 2". Tache Tuc (65 de ani), administratorul casei in care s-a filmat "Morometii 1" si se va filma "Morometii 2", are patru hectare de porumb si nu are cu cine sa il culeaga. "Toata lumea din sat sta la Primarie pe banii de social, si nu vrea nici unul sa vina sa lucreze la mine, sa culegem porumbul, oricati bani i-as da", spune Tache. Graul l-a pus in patulul "casei Morometilor", casa care de fapt nu a fost a Morometilor si nici nu este in Silistea Gumesti, este in comuna Talpa, la vreo 30 de kilometri est de casa in care s-a nascut Marin Preda, potrivit Libertatea.

Baiatul lui Ilie Dumitrescu, sex-simbol pe marele ecran. Scena de teatru si marile ecrane par sa fi fost mai atragatoare pentru doi dintre mostenitorii celor mai titrati fotbalisti romani. Fiica lui Gheorghe Hagi si baiatul lui Ilie Dumitrescu s-au indreptat catre teatru si film, pasiunea pentru actorie fiind mult mai puternica decat orice altceva. Pana in prezent, tanarul Ilie Dumitrescu Jr., in varsta de 19 ani, a urmat cursuri de actorie si a facut parte din distributia a trei lungmetraje: "Love by Design", "Palatul Pionierilor B'92" si "Un pas in urma serafimilor", lungmetrajul de debut al lui Daniel Sandu, care va avea premiera in cinematografe pe 22 septembrie, potrivit Click.

Un jurnalist sustine ca Pomohaci a ajuns clarvazator folosind mijloace desprinse din filmele cu mafioti!. Cristian Pomohaci si-a creat o adevarata secta in satul Mosuni, conform jurnalistului Viorel Ilisoi de la PressOne. Acesta si-a petrecut o saptamana in "fieful" lui Pomohaci si a descris mijloacele prin care fostul preot si-a creat un adevarat imperiu. "Ajungea omul vineri in sat, dar popa il programa sa-i citeasca martea sau miercurea", spune Petru Matei. "Oamenii stateau in gazda la acolitii lui Pomohaci... iar ei ii trageau de limba. Totul i se raporta in secret lui Pomohaci. Si cand el ii deschidea cartea amaratului de strain, inchidea ochii si zicea ca vede aia, adica tot ce fraierul vorbise cu gazda", scrie pressone.ro.

Motivul pentru care Christian Sabbagh ar fi fost dat afara de la Kanal D: "Nu pot sa tac...". Christian Sabbagh nu ar mai face parte din echipa Kanal D sau cel putin asta reiese din mesajele postate de jurnalist pe pagina sa de Facebook, in care isi ia ramas bun de la public si multumeste pentru increderea si sustinerea acordata in toti cei sapte ani. Prezentatorul de stiri ar fi fost dat afara dupa ce a postat un mesaj pe retelele de socializare, in care se arata deranjat de faptul ca cei din echipa emisiunii Wowbiz ar fi asociat botezul fiicei sale cu divortul dintre Marcel Toader si Maria Constantin. La scurt timp, Christian Sabbagh a sters mesajul de pe Facebook, potrivit Cancan.