Brigitte: "Ilie a vrut sa ma omoare, dar nu ar fi stiut ce sa faca cu cadavrul". Raspunsul lui Nastase.Brigitte si Ilie Nastase au aparut impreuna intr-o emisiune televizata pentru prima oara dupa recentele certuri si amenintari cu divortul. Brigitte si-a facut curaj sa povesteasca o intamplare mai putin fericita din viata de cuplu. Cei doi se aflau in vacanta in Sardinia, cand fostul tenismen a facut o criza de nervi. "Am fost in Sardinia, si atat de tare ne-am enervat incat el mi-a spus ca a vrut sa ma omoare, dar nu stie ce sa faca cu cadavrul", a relatat Brigitte, in emisiunea lui Catalin Maruta de la Pro Tv. Nepasator si indiferent la cele povestite de sotia lui, Ilie a raspuns: "Eram beat", scrieClick.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Banica jr. si Lavinia au petrecut in club cu bodyguarzii la usa. Miercuri noapte, Stefan Banica jr. a "inchis" un club din Centrul Vechi pentru a-l serba pe Costin Chiroiu, care a implinit 50 de ani. "Descinderea" lui Banica jr. in fieful lumii petrecarete a fost o operatiune rara, de aceea s-a pregatit corespunzator pentru impactul cu multimea de cheflii de pe strada. El si Lavinia Parva au fost escortati de doi bodyguarzi, care i-au pazit stand vigilenti in fata clubului inchiriat, noteazaLibertatea.

Macel la ziua legendei jocurilor de noroc din Romania. S-au batut cu scaunele. Legenda jocurilor de noroc din Romania, un iscusit personaj celebru si cunoscut de toti pasionatii de jocuri de noroc din ultimii 35 de ani, a dat un chef regal, la un restaurant fentos din Herastrau, cu ocazia zilei de nastere. Intre cheflii a izbucnit, joi dimineata, un adevarat macel in urma caruia o persoana a fost transportata cu ambulanta la Urgenta. Toni Judet a fost amestecat in scandal, iar politia a demarat o ancheta, potrivitCancan.

"Am pierdut 250.000 de euro cu carciuma asta". Doroftei se lupta in instanta pentru restaurantul din Ploiesti. Scandal cat casa intre fostul mare sportiv de performanta Leonard Doroftei si primaria care pana mai ieri il declara cetatean de onoare. Pugilistul a fost somat sa-si mute carciuma din centrul Ploiestiului, in care a investit peste 250.000 de euro. Reporterii Click! l-au vizitat, ieri, pe patronul suparat. Doroftei Pub functioneaza de mai bine de 11 ani intr-o cladire incadrata cu risc seismic ridicat. Spatiul a fost oferit chiar de catre cei de la primarie, care au incasat lunar si contravaloarea chiriei: aproximativ 2.000 de lei, informeazaClick.

Mama Mariei Constantin, despre viata personala a fiicei sale. Mama Mariei Constantin, despre viata personala a fiicei sale. Femeia a declarat recent ca nu a fost de acord cu prima casatorie a artistei de muzica populara. De asemenea, mama interpretei a declarat ca atunci cand fiica ei a fugit de acasa la varsta de 20 de ani, familia ei a decis sa nu se mai implice in viata artistei. "Maria nu ia niciodata o decizie rapid si fara sa o gandeasca! Pana la urma, decizia pe care o ia, si-o asuma! Ca e foarte bine sau nu pentru ea, e decizia ei!", a spus mama Mariei Constantin intr-o emisiune TV in 2016, conformLibertatea.