E clar! Frumoasa Ramona Bădescu are mare trecere la politicieni, atât în România, cât şi în ţara ei de adopţie, Italia. Întâlnirea de taină pe care actriţa a avut-o înainte de Crăciun cu premierul Călin Popescu Tăriceanu arată că proiectele sociale pe care le-a demarat în Cizmă sunt cât se poate de serioase şi credibile.

Ramona Bădescu nu pierde deloc timpul şi îşi ia în serios rolul de ambasador al României în Italia. Olteancă veritabilă, actriţa ştie să dea din coate şi să deschidă uşi importante din mediul politic.

Are o relaţie bună cu Clemente Mastella, ministrul italian al justiţiei, o prietenie strânsă cu Cesare San Mauro, consilierul pe probleme tehnico-economice al lui Franco Frattini (vicepreşedintele Comisiei Europene), aşa că nu ne miră să aflăm că şi premierul României îi acordă credit frumoasei actriţe.

Cei doi au disecat vreme de trei ore situaţia tensionată din Cizmă într-un mediu relaxant, ferit de ochii curioşilor. Întâlnirea s-a produs înainte de Crăciun, la restaurantul bucureştean “Casa Doina”, o locaţie preferată pentru întâlniri de afaceri importante.

Click