Dan Negru refuza sa mai prezinte "Next Star" si "Te pui cu blondele?". A muncit ca un "negru pe plantatie", potrivit comentariului sau postat pe Facebool. Numele lui Dan Negru nu mai figureaza in noua grila de programe a trustului Intact, motivul fiind disputele dintre el si conducerea postului. Dan Negru este decis sa nu mai prezinte productiile "Next Star", concursul pentru copii, dar nici "Te pui cu blondele?", pentru care a muncit vreme de mai bine de opt ani, potrivit Click.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Maria Ciobanu a chefuit, primaria a platit. Dubla petrecere: pe scena si in casa lui Ion Dolanescu. Zilele trecute, Maria Ciobanu si-a sarbatorit implinirea varstei de 80 de ani. A facut-o mai intai pe scena, apoi fiul sau a dat o petrecere la casa din Caimatei, care, in prezent, ii apartine si in care a locuit regretatul Ion Dolanescu. Fetele sarbatoritei, Camelia Filip si Leontina Vaduva, au venit tocmai din Franta, respectiv America, pentru a-i fi alaturi si a urca pe scena din Otopeni alaturi de mama lor. Pentru aceasta, potrivit unor surse, primaria din localitate ar fi scos nu mai putin de 15.000 de dolari, suma reprezentand onorariul, dar si deplasarea celor doua, noteaza Libertatea.

Fata blonda" pe care o iubeste Liviu Dragnea a avut un grav accident de masina. Liderul social democrat a fost mahnit toata ziua, asta dupa ce prietena sa a avut un grav accident de circulatie in cursul zilei de ieri in Capitala. "Iubesc o fata care e blonda", declara numarul 3 in Statul Roman la Antena 3 pe data de 13 august. Este vorba despre Irina Tanase, de 25 de ani, o tanara discreta cu care liderul PSD are o relatie post divortul de Bombonica Dragnea, informeaza Cancan.

Motivul pentru care Sanziana Buruiana vrea sa-si trimita fetita la gradinita in Budapesta. Fosta asistenta TV are planuri bine conturate cand vine vorba de realizarile profesionale ale fetitei sale. Era nelipsita de la evenimentele mondene insa, de cand s-a maritat cu Nicolae Zuluf si a devenit mama, Sanziana Buruiana s-a schimbat total. Prioritatea blondinei este binele familiei. Contactata de Click!, fostul manechin ne-a marturisit ca atat ea cat si sotul ei s-au gandit sa isi trimita fetita, de la anul, la o gradinita din strainatate, scrie Click.

Marcel Toader arunca bomba. "Intre Maria si Augustin Viziru au existat relatii intime". Marcel Toader arunca bomba. Afaceristul a declarat in direct la TV ca Maria Constantin a intretinut relatii intime cu Augustin Viziru Afaceristul a rupt tacerea si a facut public numele celui cu care sotia lui ar fi avut o aventura. Marcel Toader ar fi auzit asta de la niste prieteni din anturajul Andei Ghita, conform Libertatea.