Ce spune primarul casatorit cu care Maria Constantin ar fi avut o relatie. Marcel Toader nu cedeaza si este dispus sa mearga cat mai departe cu acuzatiile. El a aparut din nou la un post de televiziune si a facut declaratii incendiare despre contextul in care a cunoscut-o pe Maria Constantin. Afaceristul a dezvaluit ca a facut cunostinta cu ea pe vremea cand cantareata inca avea o relatie cu un barbat casatorit, un fost primar din zona Zimnicea, potrivitClick.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Brenciu abia a invatat sa inoate, dar si-a luat brevetul de scafandru. Horia Brenciu si-a indeplinit o mare dorinta. Artistul a obtinut si un brevet care demonstreaza ca este apt pentru pasiunea pe care si-a descoperit-o. Dependent de muzica si showman desavarsit, Horia Brenciu, care are castiguri impresionante, are si pasiuni secrete. Una dintre aceasta este cea legata de scufundari. Asa ca, desi in urma cu doar cativa ani nu era chiar cel mai bun inotator, si-a luat inima in dinti si a reusit sa isi perfectioneze tehnica si sa-si indeplineasca o dorinta veche: a obtinut brevetul de scafandru, noteazaLibertatea.

Nunta mare in showbiz. Madalina Secuianu trece, probabil, prin cea mai fericita perioada din viata ei. Fotomodelul va naste curand un baietel, iar in cursul zilei de joi s-a casatorit civil cu Ionescu Catalin, alesul inimii ei. Madalina Secuianu este sotie cu acte in regula. Fotomodelul s-a maritat cu iubitul ei, Ionescu Catalin. Interesant este faptul ca barbatul a ales sa ia numele partenerei sale. La eveniment au fost prezenti prietenii apropiati si familia celor doi proaspat casatoriti, scrieCancan.

Cei mai rasfatati copii de la Hollywood. Lor nu li se spune "Nu". Au cele mai scumpe haine, cele mai sofisticate jucarii, iar petrecerile aniversare trebuie sa fie tot mai inventive de la an la an. Inca din scutece, cei mici au haine de mar￯ca, adesea de la vestite case de moda precum Dior, Louis Vuitton ori Versace, iar garderoba lor costa mai mult decat o masina de lux. De pilda, Suri Cruise, fiica actorilor Katie Holmes si Tom Cruise, a fost declarata cel mai "fashionable" copil de la Hollywood. Si asta pentru ca, la varsta de numai 4 ani, avea deja o garderoba estimata la peste 3 milioane de dolari, conformClick.

Kim Kardashian si Kanye West vor deveni din nou parinti in ianuarie. Au platit o mama surogat. Kim Kardashian si Kanye West vor deveni din nou parinti in ianuarie, atunci cand mama surogat pe care au platit-o va da nastere celui de-al treilea copil al cuplului, scrie The Sun. Presa americana scrie ca vedetele, care au declarat in repretate randuri ca isi doresc o familie cat mai mare, vor avea o fetita. Kim si Kanye sunt deja parintii a doi copii, North , o fetita de 4 ani, si Saint, un baietel de un an, informeazaLibertatea.