Fiul lui Andrei Aradits este actor la doar 10 ani. Andrei Aradits (43 de ani) a jucat in seriale precum "In Familie", "Lacrimi de iubire" si "Narcisa Salbatica", iar de luna aceasta va juca la, "Happy Channel", in "O gramada de caramele". Insa si fiul sau, Eric, va intra in curand in cinematografe cu filmul "Octav", alaturi de mari actori: "Am mai jucat in filme inainte de "Octav" dar in scurtmetraje. Filmul mi-a placut pentru ca zilele de filmare au fost mai lungi si repetitiile mai multe. Vreau sa fiu actor in viitor", spune Eric, potrivitClick.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Actrita Dana Dembinski se pregateste de nunta. Va fi soacra mare. Actrita se pregateste sa fie soacra mare peste doar cateva zile. Dupa cum a marturisit in exclusivitate pentru Libertatea, vedeta n-a mai dansat de multa vreme, desi este fosta balerina, insa face eforturi in aceasta perioada pentru a se descurca perfect pe ringul de dans la importantul eveniment din viata fiului ei cel mare, spuneLibertatea.

Gina Pistol recunoaste! Dupa ce a inceput o relatie cu Smiley, dorinta i s-a indeplinit: "Sunt femeia perfecta". Gina Pistol si Smiley formeaza cel mai nou cuplu din show si, daca inainte sustinea ca nu tine sa faca neaparat nunta, acum prezentatoarea TV are deja totul planuit. Prezentatoarea TV a vorbit deschis si despre casatorie si a descris cum arata, in viziunea ei, nunta perfecta. Asadar, ne asteptam ca acest lucru sa se intample cat de curand, avand in vedere ca totul pare bine planuit, conformSpynews.ro.

Lady Gaga a dezvaluit ca sufera de o boala incurabila. In cel mai recent documentar al sau, Lady Gaga a dezvaluit ca sufera de o boala incurabila si a imparatasit cu fanii ei o serie dintre remediile pe care le aplica pentru a-si imbunatati starea, scrie BBC News. Lady Gaga spune ca sufera de fibromialgie, o afectiune care pe termen lung care poate provoca dureri in tot corpul. Cantareata scrie pe twitter ca boala sa va fi prezentata in noul documentar. "Vreau sa ajut la cresterea gradului de constientizare si la conectarea celor care o au. Putem toti sa impartasim ceea ce ne ajuta/doare", a scris ea, spuneLibertatea.

Baiatul lui Van Damme a fost arestat. L-a facut de rusine pe celebrul sau tata! Nicholas, de 21 de ani, fiul lui Jean-Claude Van Damme, a fost arestat recent in locuinta lui din Tempe, o suburbie a orasului Phoenix, statul Arizona (SUA). Actorul Jean-Claude Van Damme (56 de ani) este foarte suparat. Fiul lui, Nicholas Van Varenberg, risca ani buni de puscarie. In noaptea de duminica, 10 septembrie, tanarul a fost protagonistul unor scene parca desprinse din filmele lui de actiune. Politistii au raspuns unui apel de urgenta al vecinilor care au auzit zgomote si tipete in locuinta in care Nicholas se afla, dupa ce acesta a lovit cu putere in usa liftului, potrivitClick.

Fiica Andei Adam calca pe urmele artistei? Uite cum canta micuta. Fiica Andei Adam, Evelin, se distreaza pe cinste de cand mamica sa cantareata i-a achizitionat un pian pentru varsta ei. Anda Adam este una dintre cele mai implinite femei din Romania. Cantareata si sotul ei, Sorin Andrei Nicolescu, s-au casatorit acum trei ani si au impreuna o fetita nascuta pe 30 noiembrie 2015. Cei doi s-au cunoscut la malul marii, iar flacara iubirii s-a aprins pe loc. Ceea ce a urmat a socat pe toata lumea, pentru ca nimeni nu se astepta ca Sorin Andrei Nicolescu sa o ceara pe Anda dupa doar o luna de relatie, cei doi casatorindu-se intr-un cadru de vis, pe malul lacului Snagov, in vara lui 2015, informeazaSpynews.ro.