Cantareata preferata a lui Gigi Becali are un secret fierbinte: A facut videochat, iar imaginile-bomba au ajuns la noi! Cantareata preferata a lui Gigi Becali este maritata, dar a facut, odinioara, furori ca videochatista. Imaginile pe care vi le prezentam, cu ea in actiune, intrec orice imaginatie! Parand sa aiba mare experienta in domeniu, artista si-a atins si sarutat sanii, apoi s-a mangaiat in zona intima. Totul pentru a-i face placere clientului sau, care mai mult ca sigur nu se gandea niciun moment sa incheie apelul video. Imaginile incendiare cu cantareata vor reprezenta un adevarat soc pentru machidoni, stiut fiind ca ei sunt, prin definitie, familisti convinsi. Cu siguranta ca si finantatorul FCSB va fi socat cand va vedea aceste imagini, avand in vedere ca nu s-ar fi putut gandi la asa ceva. Cum nimeni dintre cei care o indragesc pe artista respectiva nu si-ar fi putut imagina ca ea face videochat, relateaza Can Can.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Ce a putut face Carmen Bruma la gradinita fiului sau! O mama de "cosmar". Fiul lui Carmen Bruma, in varsta de 3 ani, a inceput gradinita in urma cu o luna si jumatate. Ce a putut face Carmen Bruma in primele doua saptamani a surprins pe toata lumea. Carmen Bruma si Mircea Badea si-au dus fiul la gradinita, in urma cu aproximativ o luna si jumatate. Cei doi parinti par insa sa fi avut mult mai mari emotii decat Vladut, care are doar trei ani. In primele zile, cei doi nu au plecat sub nicio forma din curtea institutiei, pana la finalul programului. Carmen a fost insa si mai panicoasa decat partenerul sau. "Pentru noi, inceputul gradinitei a fost o piatra mare de incercare. Am fost extrem de stresati. Am stat o saptamana in curtea gradinitei. Mircea a mai plecat.Eu am ramas aici.De cate ori incercam sa plec, ma gandeam ca daca plange Vlad si eu sunt departe si nu pot ajunge. Vreo doua zile am stat chiar in receptia gradinitei. Doamnele imi ziceau sa merg la bar, sa beau o cafea. Eu nimic. Abia a treia zi, am reusit sa plec din receptie si sa astept in curte. Acum ajung acasa, care e la zece minute de gradinita. Niciun maraton nu m-a epuizat cat aceasta obisnuire a mea cu gandul ca fi-miu se duce la gradinita", a povestit Carmen Bruma pentru Libertatea.

Sotul lui Laurette, violent in puscarie! Pedeapsa aspra pentru Ciprian Nistor. Veste soc pentru Laurette! Ciprian Nistor a fost mutat in penitenciarul Gherla, din Cluj, dupa ce in iulie a avut o disputa violenta cu sefii Penitenciarului Jilava unde era inchis. Mai mult, barbatul s-a ales cu o pedeapsa serioasa din cauza comportamentului agresiv, fiind mutat la regim inchis. Numai ghinioane pe capul lui Laurette Atindehou (33 de ani)! Dupa ce a scapat de iubitul violent, iata ca actualul sot nu este nici pe departe vreun sfant, iar acest lucru i-a fost dovedit mulatrei la numai sase luni de la casatorie. Cununia civila a avut loc pe 21 februarie, in Penitenciarul Jilava, acolo unde afaceristul Ciprian Nistor (35 de ani) isi ispasea pedeapsa. Aparent calm, timisoreanului i s-au aprins beculetele dupa ce in iulie magistratii i-au dat o veste groaznica. Mai precis, l-au trimis 15 ani dupa gratii, i-au confiscat peste 2 milioane de lei si i-au blocat un cont bancar deschis pe numele mamei sale, in care se afla suma de 732.800 de lei, adica 160.000 de euro. Nistor spera sa iasa anul viitor si chiar isi planifica o nunta fastuoasa cu sexoasa mulatra, dar iata ca oamenii legii i-au stricat planurile. Nervos din cale afara ca nu se poate bucura de libertate alaturi de proaspata nevasta, afaceristul a devenit agresiv, s-a certat la cutite si chiar a avut o altercatie serioasa cu cei din conducerea penitenciarului Jilava. Toata scena ar fi avut loc in urma cu o luna si jumatate, anunta Click.

Antrenorul german a "curatat" camera de hotel. Ultimele imagini cu Daum in Romania! A bagat in bagaje pana si... Dupa ce Daum a ratat calificarea Romaniei la Campionatul Mondial din 2019 din Rusia, a devenit clar pentru toata lumea ca zilele lui la carma Nationalei sunt numarate! Fostul selectioner a fost insotit de Ionut Badea, care l-a ajutat sa "incarce" doua masini, iar printre bagajele voluminoase s-a numarat si unul cel putin... inedit! Christoph Daum a iesit pe usa ca un adevarat neamt, hotarat, cu o cutie de sticle de alcool la subrat! Nu stim daca hotelul avea o oferta prea generoasa pentru a fi refuzata sau daca fostul selectioner a decis ca merita sa-si inece amarul dupa aterizare cu ceva fin, dar este cert ca a avut grija sa "curete" complet camera de hotel. Dupa ce au plecat spre aeroport, Daum si fostul lui antrenor secund au facut o "escala" la sediul RTV, reluandu-si in cele din urma traseul. Cei doi au petrecut o bucata buna de drum discutand, inclusiv pe niste trepte, acolo unde s-au asezat pentru a savura o tigara. De altfel, Daum a fumat aproape constant, insa, desi si-a pastrat aerul serios si elegant, asa cum ne-a obisnuit, nu parea totusi sa fie intr-o dispozitie proasta, noteaza Can Can.

Dragos Dolanescu e de doua zile in Romania. "Am venit sa trec terenurile pe numele meu!" Fiul cel mic al lui Ion Dolanescu se afla de doua zile in Capitala. Motivul pentru care Dragos Dolanescu a venit in Romania are legatura cu decizia instantei privind impartirea averii regretatului artist. Dupa opt ani in care cei doi fii ai regretatului solist s-au razboit in instanta, procesul de mostenire a averii lui Ion Dolanescu a ajuns la final. Decizia instantei privind partajul a ramas definitiva. Asta dupa ce nici unul dintre cei doi frati nu a mai facut recurs. Motiv pentru care Dragos Dolanescu s-a imbarcat in avionul pentru Romania si a venit in tara, ca sa intre in posesia unei parti din ceea ce i se cuvine. Asta pentru ca fratele sau mai mare, Ionut, inca nu l-a anuntat ca intentioneaza sa-i plateasca suma de aproximativ 100.000 de euro pe care are sa i-o dea, in urma pronuntarii magistratilor. "Am venit inca de miercuri. Voi mai sta doua saptamani. O sa trec terenurile pe numele meu. Iar unul o sa-l donez in scop caritabil", a marturisit Dragos Dolanescu. Odata ce a venit in Romania, Dragos Dolanescu a mers la mormantul tatalui sau, unde a aprins o lumanare si s-a recules minute bune, scrie Libertatea.