Mihai Mitoseru s-a insurat in urma unui pariu. L-au provocat si l-au si filmat. Dupa 11 ani de relatie, Mihai Mitoseru a anuntat pe toata lumea ca se casatoreste religios cu Noemi, insa, putini stiu ca, in urma cu 9 ani, Mihai Mitoseru s-a insurat in urma unui pariu. Cununia civila a fost facuta dupa ce a fost provocat la un sprit. Noul coleg al Andreei Mantea la emisiunea "Se striga darul" si-a facut curaj si a cerut-o de nevasta pe Noemi, dupa nici 3 luni de relatie, insa a fugit cat a putut de mult de casnicie. Sau cel putin asa li s-a parut prietenilor care l-au si provocat sa duca planul la bun sfarsit. "Pai, stai asa, ca starea civila am facut-o dupa 9 ani. Barbatii, sa stii, cam fug de nunta, daca nu te-ai prins pana acum. Nu ma intreba de ce. Nu a schimbat nimic actul, dar nu stiu de ce fug. Chiar de multe ori stau cu actul de casatorie in mana si ma uit ore intregi, incat sotia ma intreaba ce tot caut. Ii zic ca eu caut data expirarii. Noi fugim de nunta", ne-a spus amuzat Mitoseru.Vazandu-l ca nu organizeaza nicio petrecere de logodna, prietenii, printre care Romica Tociu si Dan Bittman, l-au provocat sa le zica o data concreta, anunta Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Se ingroasa gluma! Simona Patruleasa a pierdut apelul prin care a sperat sa scape de executarea silita! Vedeta tv sta cu sabia deasupra capului de mai bine de doi ani de zile, din cauza unui credit neachitat, facut de sotul sau. Simona Patruleasa a pierdut apelul introdus in cadrul procesului pentru partajul bunurilor matrimoniale. Vedeta trage si acum ponoasele si face drumuri dese la tribunal, ca victima colaterala in procesul pe care sotul sau l-a pierdut cu o societate comerciala.Vedeta tv sta cu sabia deasupra capului de mai bine de doi ani de zile, din cauza unui credit neachitat, facut de sotul sau. Simona Patruleasa a pierdut apelul introdus in cadrul procesului pentru partajul bunurilor matrimoniale. Vedeta trage si acum ponoasele si face drumuri dese la tribunal, ca victima colaterala in procesul pe care sotul sau l-a pierdut cu o societate comerciala. Desi rata lunara in momentul creditului era de doar 200 de euro, afaceristul nu si-a mai achitat datoriile, relateaza Libertatea.

Cristian Pomohaci ramane si fara bani din cantari. Si-a compromis toata cariera din cauza scandalului sexual! A fost "dezbracat" de hainele preotesti, iar acum activitatea artistica a lui Cristian Pomohaci pare sa fie si ea spre final. Concertul aniversar care trebuia sa aiba loc pe 11 octombrie la Sala Palatului a fost anulat, intrucat oamenii nu au cumparat bilete. Doar 20 din cele peste 4.000 de bilete au fost cumparate. Spera sa fie cel mai important eveniment al carierei sale, dar iata ca s-a dovedit a fi un total esec pentru Cristian Pomohaci (48 de ani). Cu surle si trambite, dar si afise uriase prin intersectii si pe peretii Salii Palatului, fostul preot din Mosuni anunta concertul aniversar care urma sa aiba loc pe data de 11 octombrie. Anul acesta serbeaza 30 de ani de cariera muzicala, asa ca Pomohaci a invitat nume mari din folclorul romanesc, precum Maria Ciobanu, Sofia Vicoveanca, Dumitru Farcas, Nicolae Botgros si Ionut Paladi. S-a muncit destul de mult la acest eveniment, in plus s-au cheltuit bani pe promovare, afise precum si pe inchirierea salii pentru data respectiva, scrie Click.

Celebrul actor de telenovele a ascuns pana si nasterea copilei, dar noi am obtinut primele imagini cu fetita lui Dan Bordeianu! Dan Bordeianu a fost unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania, insa acum a dat uitarii trecutul si isi duce zilele in liniste, departe de ochii curiosilor. A cunoscut celebritatea dupa ce a aparut in primele telenovele romanesti, iar, dupa ce a inceput si o relatie cu Adela Popescu, iubirea publicului a atins cote istorice. In prezent, Dan este un tatic si un sot extrem de fericit, renuntand inclusiv la "barba de calugar" cu care se afisase in ultima perioada. Actorul s-a casatorit in secret in urma cu peste un an cu o tanara pe nume Teodora, alaturi de care traia o poveste de dragoste de doi ani si jumatate, iar apoi a devenit tatic, tot in mare taina. Cei doi soti si-au luat micuta si au plecat sa caute mobila pentru casa, studiind cu mare atentie fiecare obiect, noteaza Can Can.

De cand se iubeste cu Gina, Smiley si-a renovat "cuibusorul de nebunii" Nu neaga, dar nici nu au iesit sa recunoasca faptul ca au o relatie de cateva luni. Smiley (34 de ani) si Gina Pistol (35 de ani) isi consuma iubirea departe de ochii curiosilor, in vila solistului de la Cernica. Vila care a prins culoare de cand Smiley e indragostit. Despre casa lui Smiley, in valoare de 300.000 de euro, s-au scris pagini intregi si toti fanii au reusit sa patrunda virtual in interiorul ei, cu ajutorul unor poze postate de arhitectii care s-au ocupat de locuinta. Dintr-o casa monotona, designerii au creat un spatiu de locuit al contrastelor. In timp ce camerele cu peretii vopsiti in alb si bleu dau interiorului un aer mediteranean, fatada casei pare destul de mohorata. Surpriza, insa! De cand s-a amorezat de frumoasa Gina, Smiley a simtit nevoia sa dea putina culoare si exteriorului. Solistul a tocmit rapid cativa muncitori care s-au apucat de zugravit si montat pavele. Gardul care pana mai ieri era facut din fier forjat, placat cu policarbonat, este acum "imbracat" intr-un invelis multicolor, care te duce cu gandul la statiunile grecesti. Elemente cu alb si albastru se regasesc si pe fatada casei, deasupra ferestrelor, scrie Click.