Prima imagine cu fata Gabrielei Cristea! "Victoria ne umple sufletele cu dragoste". Gabriela Cristea (42 de ani) este cea mai fericita femeie! Sambata, 23 septembrie, prezentatoarea de la Kanal D si-a indeplinit cea mai mare dorinta ai a devenit mamica. A adus pe lume o minunatie de fetita care a primit numele Victoria. Vedeta si sotul ei, cantaretul Tavi Clonda, nu-si mai încap in piele de bucurie si mandrie. Au fost atat de generosi incat au împartasit cu admiratorii prima poza a Victoriei, la doar cateva ore de la nastere, semn ca totul a decurs perfect. Gabriela a nascut la o clinică privata din Capitala, iar sotul ei a fost tot timpul alaturi de ea, conformClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Reactia Lidiei Buble dupa ce s-a spus ca s-a despartit de Razvan Simion. "Va asteapta multe surprize". Artista isi promoveaza intens urmatoarea piesa, asa ca evita sa dea curs zvonurilor cum ca nu mai formeaza un cuplu cu matinalul de la Antena 1. Lidia Buble a fost vazuta tot mai rar in preajma lui Razvan, lucru care a lasat loc de interpretari. In ultimile zile s-a tot vorbit despre despartirea dintre ei, insa niciunul nu a confirmat acest lucru, spuneLibertatea.

Bendeac si Tamaa s-au luat la bataie In club! "Bause opt shot-uri!". Mihai Bendeac a povestit, la emisiunea iUMOR, ca a fost la un pas sa se ia la bataie cu un celebru fotbalist. Este vorba de Gabi Tamaa, fost jucator atat la Dinamo, cat si la Steaua. Totul s-a întamplat intr-un club din Capitala, unde fotbalistul l-a invitat pe actor. Ei au baut si s-au amuzat, pana la un moment dat, cand lui Tamas i-a sarit mustaru. ”Cu Tamas era sa ma bat rau de tot cand eram amandoi beti si ne-au despartit bodyguarzii. Prima data, ne-am intalnit, a venit la mine, era mort de beat si mi-a zis:"'Stii ca esti ruda cu mine?" Si m-a luat în brate. Acum, eu sunt actor si pot sa fac betii. Este destul de ciudat la un fotbalist. Si a zis "hai sa bem un shot, ca suntem rude". N-am inteles de ce suntem rude. Si a pus asa 10 shot-uri", informeazaCancan.ro.

Cele mai norocoase romance! Cum au pus mana pe milionari si au ajuns sa duca o viata de lux. Showbiz-ul autohton este din ce in ce mai plin de romance care se casatoresc cu barbati plini de bani, dar si foarte cunoscuti. Vedetele noastre parca l-au prins pe Dumnezeu de picior, de cand au devenit sotii de milionari. Acestea sunt cele mai norocoase dintre ele. Raffaella Szabo este una dintre cele mai norocoase romance. Aceasta a devenit sotia lui Axel Witsel, un bine cunoscut fotbalist european. Romanca, in varsta de doar 27 de ani, are o relatie cu celebrul fotbalist, pe care l-a cunoscut in timp ce acesta evolua pentru Standard Liege. Este originara din Brasov, dar in ultimii ani i-a fost alaturi fotbalistului care pare să ii faca viata roz, exact asa cum si-a dorit si cum a visat, conformSpynews.ro.

Care este ulima isprava a fiicei lui Michael Jackson? Glumele ei nu sunt intelese de ceilalti. Fiica regretatului Michael Jackson, Paris (19 ani) este cunoscuta ca un spirit liber, caruia ii place sa se bucure de natura si de momente amuzante alaturi de prietenii cei mai buni. Paris ar putea fi considerata excentrica şi cu preocupari bizare de catre unii critici care nu iau în calcul varsta frageda a acesteia. Ea este pasionata de ocultism si spiritualitate si nu se fereste sa impartaseasca cu prietenii virutali experientele prin care trece. Sambata, 23 septembrie a încarcat pe pagina de Instagram un videoclip care a starnit rasul in randul admiratorilor ei, dar a ridicat si anumite semne de intrebare asupra lucrurilor pe care fiica lui Michael Jackson le percepe ca fiind surse de amuzament, spuneClick.