Primele declaratii ale sotului Madalinei Manole dupa ce a fost parasit! La mai bine de cinci ani de la trecerea in nefiinta a Madalinei Manole, sotul indragitei artiste si-a refacut viata. Cu toate astea, povestea de dragoste a vaduvului cu tanara de 23 de ani nu a rezistat mai mult de doi ani. Recent, cantareata de muzica populara i-a dat "papucii" lui Petru Mircea. Atunci cand toata lumea credea ca Petru Mircea si-a gasit linistea sufleteasca in bratele unuie tinere cantarete de muzica populara inevitabilul s-a produs. De putin timp, povestea de dragoste dintre vaduvul Madalinei Manole si Geanina Manea, o tanara interpreta de muzica populara, a ajuns la final. Din cate se pare Genina Manea a fost cea care a dorit sa puna capat relatiei cu Petru Mircea. Mai mult decat atat, pus in fata faptului implinit, Petru Mircea a dorit ca separarea dintre ei sa se faca in cea mai mare discretie si cat mai departe de ochiul vigilent al presei, spune Spynews.ro.

caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Kylie Jenner este insarcinata! Ce sex va avea bebelusul. Kylie Jenner este insarcinata! Potrivit TMZ, un apropiat al cuplului Kylie Jenner - Travis Scott a confirmat ca sora mai mica a lui Kim Kardashian este gravida. Potrivit aceleiasi surse, rapper-ul Travis Scott si-a anuntat prietenii inca de acum doua luni ca urmeaza sa devina tata. Kylie Jenner este insarcinata in cinci luni si urmeaza sa aiba o fetita, mai informeaza TMZ. Vestea ca sora de 20 de ani a lui Kim Kardashian, Kylie Jenner, urmeaza sa devina mamica a facut inconjurul tabloidelor de peste ocean weekend-ul care a trecut, conform Cancan.

Rocker celebru dat afara de la Opera din Paris ca a mancat ciocolata in timpul spectacolului. Nu a contat ca are o avere de 40 de milioane, ca e cunoscut in intreaga lume si s-a iubit cu Naomi Campbel si alte bombe sexy, bodyguarzii l-au dat afara fara prea multe menajamente. Si asta pentru ca a fosnit ambalajul unui baton de ciocolata in timpul spectacolului de opera. Dupa ce ca a fost primit la Teatrul National de Balet si Opera Garnier, din Paris, imbracat cu o geaca de piele, Lenny Kravitz, 53 de ani, a mai facut si scandal. A ignorat faptul ca trebuia sa vina la cravata si costum si a reusit sa provoace o altercatie mai putin obisnuita in timpul spectacolului de opera. Cantaretul a poftit la un baton de ciocolata si a fosnit in timp ce o soprana canta pe scena. A fosnit ambalajul si un barbat din zona VIP, imbracat la costum, l-a apostrofat ca face zgomot. "Ssst! Nu mai manca!", i-a spus individul in limba engleza, informeaza Click.

Silviu Prigoana a vorbit despre divortul dintre Marcel Toader si Maria Constantin. "Eu sunt...". Silviu Prigoana a vorbit despre divortul dintre Marcel Toader si Maria Constantin, insa la fel de retinut ca si prima oara. Nasul celor doi a declarat ca nu vrea sa intervina in problema lor. Prezent la petrecere data in cinstea fiului Marianei Popescu Capitanescu, al carui nas este, Silviu Prigoana a fost retinut in declaratii. Acesta refuza in continuare sa dezbata subiectul, potrivit Libertatea.

Liviu Varciu, prima poza cu fetita lui! "Nu pot explica in cuvinte sentimentul". Liviu Varciu a publicat pe Facebook prima poza cu cea de a doua fiica a lui, care tocmai s-a nascut. Poza publicata de Liviu Varciu a adunat 16.000 de like-uri si sute de comentarii intr-o singura ora de la postare. "Nu pot explica in cuvinte sentimentul!", a scris Liviu Varciu pe Facebook. Artistul si prezentatorul TV a fost felicitat de sute de persoane pentru ca a devenit din nou tata. "Nimeni nu poate. Este un sentiment unic si de nedescris. Nu trebuie decat sa traiti miracolul si sa fiti partasi la bucuria vietii! Sa v-o tina Dumnezeu sanatoasa!", a comentat o fana la postarea lui Liviu Varciu. "Felicitari! Sa va traiasca micuta! Recuperare rapida mamei!", a comentat altcineva, informeaza Cancan.

Catalin Botezatu o face praf pe Simonei Halep! Campioana a fost pusa la punct de celebrul designer. Dupa ce a facut senzatie cu vestimentatia indrazneata pe care a purtat-o la startul turneului de la Wuham, Simona Halep a fost criticata de unul dintre cei mai renumiti creatori de moda de la noi din tara. Sportiva originara din Constanta si-a facut aparitia la evenimentul ce a avut loc la deschiderea oficiala a turneului din China intr-o tinuta care a ridicat multe controverse. Simona Halep a optat pentru o rochie animal print, cu umerii goi, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale cu imprimeuri florale si ciucuri. Cu toate astea, tinuta aleasa de sportiva aflata pe locul 2 WTA a fost comentata, intr-un mod elegant, de celebrul designer Catalin Botezatu, acesta fiind vizibil nemultumit de ce a vazut, spune Spynews.ro.