Solistul trupei Aerosmith, transportat de urgenta la spital! Fanii sunt dezamagiti de anularea concertelor. Una dintre cele mai iubite formatii de muzica rock a fost nevoita sa isi anuleze ultimele concerte pentru ca solistul a trebuit sa fie transportat de urgenta la spital. Este vorba despre legendara trupa Aerosmith si de nimeni altul decat Steven Tyler. Potrivit dailymail.co.ok, cantaretul de 69 de ani a scris pe pagina sa de Twitter ca a fost transportat de urgenta la spital si ca nu a primit un diagnostic precis, dar ca medicii ii recomanda sa ia o pauza de la turnee si munca. Aerosmith a anulat ultimele patru spectacole care urmau sa se desfasoare in America de Sud motivand ca Steven nu se simte bine si a primit, din partea medicilor, intedicitia de a canta pentru urmatoarele cateva luni. Steven a scris un mesaj tuturor pe pagina de Twitter, in care a cerut scuze fanilor ca nu putut performa, potrivit Click.

caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cine este si cum arata sotul cancelarului Angela Merkel! Cine se afla in spatele celei mai puternice femei din Europa. Angela Merkel este una dintre cele mai puternice femei ale lumii, dar si una dintre cele mai discrete. Cancelarul s-a casatorit prima data la 23 de ani, dar si-a gasit linistea in bratele celui cu care a ajuns la altar a doua oara. Nici ea, dar nici sotul ei, nu este dornic de expunere, preferand mai degraba mediul universitar, Joachim Sauer (68) fiind profesor de chimie cuantica la Universitatea din Berlin - de unde si gluma facuta de un cotidian german cum ca acesta este "invizibil ca o molecula". Joachim a cunoscut-o pe Merkel in 1981. Ea avea 27 de ani, iar el 32 de ani. Amandoi erau casatoriti. Mariajul Angelei cu Ulrich Merkel, tot un fizician, s-a incheiat cu un divort in 1985. Casnicia lui Sauer cu o chimista s-a sfarsit in 1983, dupa un mariaj de 16 ani. Joachim si fosta lui sotie au doi fii. Desi Angela Merkel nu a vorbit niciodata in public despre inceputurile relatiei ei cu Sauer, desi se pare ca acest detaliu a atras atentia politiei secrete est-germane, spune Cancan.

Alex Velea a spus in ce domeniu ar fi facut cariera daca nu s-ar fi apucat de muzica! Nu, nu in sport. Alex Velea se simte un barbat implinit! Desi nu s-a casatorit pana acum cu Antonia, femeia care i-a daruit doi baieti superbi, artistul e mai fericit ca niciodata. Lucrurile ii merg bine nu doar in viata personala, ci si in cea profesionala. Iar in timpul unui interviu, a marturisit ce ar fi facut daca nu ar fi devenit cantaret. Alex Velea a declarat ca daca nu ar fi devenit artist s-ar fi facut hairstylist. Cantaretul a spus ca e foarte pasionat de acest domeniu si ca recent s-a tuns singur. Unul dintre motivele pentru care a recurs la acest gest e pentru ca frizerul lui s-a accidentat, spune Spynews.ro.

Adrian Despot, dezvaluiri neasteptate despre Vocea Romaniei. "Am fost silit". Adrian Despot, dezvaluiri neasteptate despre Vocea Romaniei. Artistul a povestit cum a luat decizia de a fi jurat in cadrul unei emisiuni de talente. Adrian Despot a recunoscut cei doi copii l-au convins sa faca parte din echipa Vocea Romaniei. "Am fost silit de copii! Din momentul in care i-am anuntat ca mi s-a facut propunerea, nu am mai avut cale de intors. Am fost oarecum reticent, insa. Televiziunea facuta la un asemenea nivel presupune, pe langa o munca asidua, o serie de tensiuni inerente si orgolii nemasurate, lucruri de care am incercat toata viata sa ma feresc.", a spus Adrian Despot intr-un interviu pentru iqads.ro, conform Libertatea.

Succesul vine la pachet! Fratele lui Smiley si-a gasit si el marea dragoste. Filip, fratele mai mic al cantaretului, este indragostit pana peste cap de o jurista superba. Cei doi au planuri mari de viitor. Este mai mult decat evidenta asemanarea fizica dintre Smiley si fratele lui mai mic, Filip. Asemanarile continua insa si din alta perspectiva. Cum ar fi cea... amoroasa. Este deja de notorietate relatia artistului cu Gina Pistol, relatie care este acum in vizorul tuturor, mai ales ca cei doi nu si-au asumat public inca nimic, desi, zic apropiatii lor, intalnire dintre cei doi se consuma de aproape 4 luni. Nici fratele sau, Filip nu sta mai rau. Tanarul, care este angajat de ceva vreme la casa de productie a lui Smiley, traieste de asemenea o poveste de dragoste alaturi de o tanara jurista din Pitesti, care lucreaza acum la Judecatoria Sectorului 3. Cei doi sunt pasionati de calatorii, si orice iesire ii gaseste mereu impreuna, spune Click.

Imaginile dovada. Cruduta si-a asumat in sfarsit iubitelul cu tata multimilionar! La sfarsitul lunii mai, Daniela Crudu demisiona de la "Xtra Night Show". Imediat au aparut zvonuri ca ar fi fost vorba de bani, insa "veterana" din echipa lui Capatos nu a confirmat aceasta varianta. Totusi, plecarea a coincis si cu inceperea unei noi relatii, pe care si-a asumat-o abia acum in mod oficial. Se pare ca Daniela Crudu nu s-a mai limitat doar la iesirile discrete in club, alaturi de Radu Maricuta, fiul unuia dintre cei mai bogati fosti primari din tara noastra, ci a inceput si sa posteze pe conturile ei de socializare fotografii in care apare in ipostaze romantice, impreuna cu iubitul care are un tata multimilionar. Mai mult decat atat, mesajele Danielei Crudu sunt cat se poate graitoare, discutand inclusiv despre aparitia la orizont a unor planuri serioase alaturi de iubitul care a i-a furat inima. Nu doar ca se refera la ea si la Radu ca fiind un cuplu in adevaratul sens al cuvantului, ci este si extrem de mandra de aparitiile la bratul tanarului mostenitor al unei averi fabuloase, potrivit Cancan.