Prima aparitie a lui Cristian Pomohaci dupa ce s-a spus ca s-ar fi spanzurat! A cantat gratis la un festival. La doar o zi de la aparitia informatiei false conform careia Cristian Pomohaci s-ar fi spanzurat, cantaretul a cantat la un festival dintr-o localitate din Arges. Conform Observator, Cristian Pomohaci a acceptat sa cante gratis, intr-o localitate din Arges unde a fost invitat sa cante la "Festivalul Bulzului". Primarul de acolo a declarat ca fostul preot din Mosuni-Mures, caterisit in luna iulie dupa ce a fost inregistrat in timp ce ii cerea unui minor favoruri sexuale, a acceptat sa cante gratis, relateazaSpyNews.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Tudor Chirila a iubit-o in secret pe Andreea Esca.Tudor Chirila a marturisit ca a fost indragostit nebuneste de prezentatoarea de televiziune Andreea Esca, pe vremea cand ambii erau la scoala. Tudor Chirila, care este unul dintre cei patru antrenori de la show-ul "Vocea Romaniei", de la Pro TV, a dezvaluit ca a fost indragostit de nimeni alta decat prezentatoarea de televiziune Andreea Esca, cea care in vara asta fost la dieta si a scapat de cateva kilograme in plus. Artistul a facut aceasta marturisire neasteptata chiar la emisiunea pe care Andreea Esca o are la radio Europa FM, scrieLibertatea.

Oana Zavoranu si-a batut sotul cu pantoful si l-a dat afara din casa: "Am chemat politia!" Casnicia Oanei Zavoranu cu Alex Ashraf este una cu adevarat tumultoasa. Chiar bruneta a recunoscut ca l-a batut pe barbatul mai tanar cu 14 ani decat ea. "Il dadeam afara pe usa, intra pe geam. A intrat pe geamul din baie, am chemat Politia, i-am dat si cu pantoful in cap. Dar mi-am dat seama ca barbatul asta ma iubeste, indiferent de banii mei, de toanele mele. La un moment dat, am scos multi bani din banca. Nu ma puteam duce eu. Conjunctura a fost sa se duca el sa ia acesti multi bani. Alex a venit cu ei in dinti. Nu stii pe cine ai langa tine. Mi-a zis sa-i numar", a povestit Oana Zavoranu, la Antena Stars, relateazaCancan.

Andreea Marin, langa presupusul iubit: "Hai, mai scutiti-ne!" Vedeta a fost surprinsa de paparazzii Wowbiz in ipostaze tandre cu un barbat ceva mai tanar decat ea, mai intai la un mall din Capitala, apoi la vila ei si la un salon de infrumusetare. Andreea a parut deranjata de intrebarile fotoreporterilor. "Hai, mai scutiti-ne!", le-a aruncat ea pe un ton deloc prietenos celor care au surprins-o, scrieClick!

"Burlacul" Andrei Andrei s-a casatorit. Cum au aratat mirele si mireasa in cea mai fericita zi din viata lor. De ceva vreme, Andrei Andrei este mutat la Dubai, acolo unde se ocupa cu afaceri. Ceremonia a avut loc pe malul marii, iar mirii au aratat foarte bine. Andrei Andrei a fost pus la patru ace, imbracat in costum, in timp ce cea care i-a devenit sotie a ales o rochie de mireasa vaporoasa si foarte simpla, potrivitLibertatea.

Bunica lui Brad Pitt a murit fara sa apuce sa-l mai vada! Actorul a abandonat-o intr-un azil acum 10 ani. Betty Russell s-a stins din viata la varsta de 95 de ani, pe 14 septembrie. Batrana, careia familia ii spunea "Meema", si-a petrecut ultimii ani din viata intr-un azil din Oklahoma. Desi surorile ei, care locuiesc in apropiere de caminul de batrani unde era Betty, o vizitau des, si uneori primea si vizitele prietenilor vechi, Brad Pitt n-o mai vizitase de 10 ani. Betty Russell isi dorea nespus sa-l revada si a murit fara sa-si indeplineasca aceasta dorinta arzatoare, scrieCancan.