Oana Roman a ajuns la psihiatru, pentru tratament! A povestit cum s-a intamplat totul. Oana Roman a suferit si ea de boala secolului, depresia, si a vrut sa le dea sfaturi prietenilor si fanilor, povestind cum s-a descurcat ea sa o invinga. Fiica fostului premier a ajuns la psihiatru, pentru tratament! "Am momente cand mi-e foarte greu. Nu e de ras. Eu nu pot sa spun ca am insomnii in sensul ca trebuie sa iau somnifer ca sa dorm. Dar am atat de multe ganduri si lucruri la care trebuie sa ma gandesc, incat efectiv nu reusesc sa adorm, pentru ca eu am avut episoade destul de lungi de depresie si am reusit sa le tratez asa cum trebuia. Am avut perioade de depresie foarte grave, am fost si la psihiatru, am luat tratament", a spus Oana Roman in emisiunea lui Mihai Morar, potrivit Cancan.

vedeteFoto: Colaj foto

Bataie pe brand! In acest weekend, au cantat in Bucuresti 2 trupe Iris. Premiera nesperat de trista si rusinoasa in muzica romaneasca! Inca o premiera in istoria celui mai cunoscut brand rock romanesc Iris, una de tot rasul, caz fara precedent, in acest weekend, in Bucuresti, au cantat doua trupe cu acelasi nume insa in componente diferite. N-a fost de ajuns separarea unei frumoase legende a muzicii nostre caci, in cel mai pur stil romanesc, s-a lasat si cu scandal. Adevarata trupa Iris, refacuta din scrum si condusa de Nelu Dumitrescu, cel ce este membrului fondator al brandului, a cantat sambata la un spumos eveniment privat, de asemenea, la o populara emisiune in direct a televiziunii publice, in timp de Cristi Minculescu si-a prezentat pentru prima oara public noul band, duminica seara, in centrul Capitalei, drept Iris. Nu Iris 4 Forever, asa cum solistul si-a prezentat si inscris in nume propriu marca, spune Libertatea.

Noul iubit al Andreei Marin duce lipsa de bani, desi a fost detasat consul in Libia. In declaratia de avere a lui Ionut Brincoveanu bate vantul, iar Fiscul il hartuieste cu somatii, in speranta ca-si va plati datoriile. "Zana" a fost surprinsa recent, la niciun an de la divort, in compania unui barbat care pare sa fie noul ei iubit. Tinerel, tacut, care pare sa asculte tot ce i se spune, barbatul nu a vrut sa ofere nicio declaratie despre presupusa relatie, iar Andreea Marin a fost cea mai vehementa, printr-o reactie deloc prietenoasa: "Hai, mai scutiti-ne!". Asa i-a repezit pe reporterii care i-au surprins pe cei doi la cumpatarturi, tinandu-se de mana. S-a aflat insa cine este noul ei iubit pe care il apara ca o leoaica. Tanarul este consulul Romaniei din Libia, pe nume Ionut Brancoveanu. Asa se explica excursiile Andreei Marin atat de dese in Tunisia, conform Click.

Cum arata casa de milioane a lui Philipp Plein? Aici s-au rasfatat Madalina Ghenea si Andreea Sasu. Are o viata la care unii nici nu indraznesc sa viseze! Dupa sedinte foto, zboruri prin tari straine si interviuri, milionarul se retrage intr-o locuinta de milioane. La fel a facut si dupa ce a venit in Romania! Cel mai ravnit milionar a mers fuguta acasa, acolo unde il asteptau masinile de lux, dar si o iubita frumusica foc. Celebrul designer a vrut sa le arate tuturor ce viata de lux duce. Asa ca ne-a aratat fiecare coltisor din casa. Sa nu uitam ca in aceste locuri s-au rasfatat si doua dintre cele mai frumoase romance ale noastre, Madalina Ghenea si Andreea Sasu. Interiorul casei este imbracat in marmura neagra si alba, iar camerele au draperii asortate. Pe stalpii negri, sculptati langa ferestre, designerul a asezat flori exotice, care dau un aer rafinat fiecarei incaperi. Tavanul nu este unul obisnuit, deoarece Philipp a vrut ceva deosebit! A ales sa fie construit sub forma unei bolte cu fereastra si lumini albastre. Nici mobila nu este mai prejos, deoarece canapele din piele se potrivesc perfect cu vitrinele din cristal. Living-ul mai este decorat cu doua capete autentice de zebra, informeaza Spynews.ro.

Mioara Roman ii cere ajutorul fostului sot, Petre Roman. Afla motivul. Mioara Roman (77 de ani) are parte, in ultima vreme, numai de belele. Nici bine nu si-a revenit din socul provocat de cei trei hoti care au intrat peste ea in casa, ca acum s-a trezit cu o alta veste ravasitoare. Mioara are un nou proces cu cei de la RA-APPS, pentru restanta la chiria vilei din Primaverii din care a plecat acum doi ani. Mioara si fostul ei sot, Petre Roman (71 de ani), au locuit impreuna, in vila cu bucluc din Primaverii, in perioada 2000-2009. Vestita profesoara de araba a dorit sa ramana si dupa divort in acest imobil cu trei dormitoare, living, baie si bucatarie, insa, cum cheltuielile casei au depasit-o, chiria lunara urcand, peste noapte, de la 400 de euro la peste 6.000 de euro, ea a trebuit sa se mute, potrivit Click.

Cristian Boureanu, primele imagini dupa ce a iesit din puscarie. Fostul demnitar a iesit recent din inchisoare si profita din plin de libertate. Un prim pas, la mall, unde si-a dus iubita, chiar in aceasta seara. Imbracati lejer si cu o atitudine prin care este evident ca nu-si doreau sa atraga atentia asupra lor, fostul politician si Laura Dinca, partenera lui, s-au plimbat de mana printr-un mall bucurestean si au trecut in revista noile tendinte in moda toamnei. La un moment dat, cei doi s-au intalnit cu alte doua tinere si, dupa o scurta discutie cu acestea, s-au despartit, spune Libertatea.