Simona Gherghe si-a anuntat intoarcerea la "Acces Direct"! Simona Gherghe revine la "Acces Direct", iar prezentatoarea TV este foarte entuziasmata. "Dupa sase luni, ne vedem astazi (luni n.r.), ca de obicei, la ora 17.00, la Antena 1", a anuntat Simona Gherghe pe una dintre retelele de socializare. Simona Gherghe va aduce, in exclusivitate, imagini nemaivazute de la botezul fetitei sale, Ana Georgia, scrie SpyNews.

VedeteFoto: Colaj foto

Bianca Dragusanu, crize de nervi in emisiune: "Ar trebui sa ma respectati!" L-a dat afara din platou. Bianca Dragusanu a fost foc si para, in editia de azi a emisiunii "Te vreau langa mine". Blonda s-a impus in fata celor prezenti in platou si, cand a vazut ca lucrurile degenereaza, l-a dat afara pe Cristi, unul dintre concurenti. Baietii din platoul emisiunii mai aveau putin si se luau la bataie in direct. Bianca Dragusanu i-a pus la punct pe Andrei si pe Cristi, atunci cand a observat ca nu se mai poate intelege cu ei, potrivit Cancan.

Andreea Marin a explicat de ce publica rar poze cu fiica ei. Prezentatoarea Tv a fost abordata de un internaut pe o retea de socializare si i-a cerut sa publice si imagini cu fiica sa: "Posteaza o poza si cu Violeta, s-o vedem". Andreea Marin, discreta ca intotdeauna, i-a replicat elegant ca nu doreste sa faca acest lucru: "Nu imi doresc asta, prefer sa o protejez, stiu ce spun. Experienta te invata. Mai rarut, ca-i mai dragut", a scris prezentatoarea pe reteaua de socializare, potrivit Click!

Anca Pandrea a ajuns din nou pe mana medicilor. "Obosesc foarte repede." Anca Pandrea are din nou probleme de sanatate, asta dupa ce, in urma cu aproximativ doi ani, era internata de urgenta, dupa ce s-a simtit foarte rau. "Mi s-a oprit tratamentul pe care-l luam pentru problemele cu coagularea sangelui. Mi-am revenit, dar acum am altele. Ma doare foarte tare mijlocul si obosesc foarte repede. Daca ies putin din casa, dupa zece minute abia mai pot respira. Urmeaza sa-mi mai fac niste analize si niste controale", a marturisit aceasta pentru Libertatea.

Printul Harry si iubita, primul sarut in public! Sunt impreuna inca din iulie 2016, dar au fost foarte discreti sa nu se afiseze. Dupa ce, in urma cu o saptamana au s-au dus la jocurile Invictus, in Toronto, au aparut si imaginile cu cei doi sarutandu-se. O televiziune britanica a obtinut inregistrarea. Printul Harry si iubita lui, actrita Meghan Markle, au asistat la spectacolul de la Toronto dintr-o loja privata. Si au aplaudat reprezentatiile unor staruri ca Bryan Adams si Bruce Springsteen. Cei doi au fost filmati in tandreturi, s-au tinut de mana si s-au sarutat, lucru pe care nu si l-au permis pana acum, relateaza Cancan.