Ce a mostenit fiul lui Borcea de la tatal sau! Valentina Pelinel recunoaste: "Comportamentul lui e tot Cristi". Valentina Pelinel este cea mai fericita mamica si, desi e greu sa se descurce in mare parte singura, se descurca de minune. Chiar daca Milan nu a petrecut inca foarte mult timp cu tatal sau, baietelui ii seamana lui Cristi Borcea. Fostul model se mandreste cu fiul sau si recunoaste ca Milan seamana foarte mult cu tatal lui. Valentina Pelinel a marturisit la "Dincolo de aparente" ce a mostenit baiatul ei de la parinti. "Asa cum mi-am dorit eu foarte tare, a luat ochii albastri de la tati. Faptul ca nu are stare, deci comportamentul lui e tot Cristi. E foarte agitat, sa realizeze el tot, e ambitios. Foarte multi spun ca seamana leit cu tati. Eu zic ca seamana si cu mine. Are nasucul meu, parca si buzele mari", a declarat Valentina Pelinel la Antena Stars, conformSpynews.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ilinca Vandici, prima imagine cu rochia de mireasa. Vedeta le-a aratat fanilor creatia spectaculoasa. Ilinca Vandici, prima imagine cu rochia de mireasa, pe care le-a aratat-o fanilor, nu in totalitate insa, pentru ca vedeta vrea sa pastreze misterul in privinta creatiei lui Razvan Ciobanu. Ilinca Vandici va imbraca rochia de mireasa in ziua in care isi va boteza baietelul. Vedeta are emotii mari, iar la una dintre rochiile pe care o va imbraca in ziua cea mare, insa se lucreaza. "Aproape gata, dar nu vreau sa o vedeti inca. Abia astept sa fie gata. Multumesc Razvan Ciobanu", a scris Ilinca Vandici pe contul de socializare, potrivitLibertatea.

Giulia s-a luptat cu o depresie severa: "Ma imbracam cu hainele sotului!". Depresia potnatala nu este un mit, ci cruda realitate de care tot mai multe proaspete mamici se lovesc imediat dupa ce in viata lor se produc schimbari majore. Cantareata Giulia Anghelescu a cazut prada gandurilor negre si a marturisit ca si-a revenit greu dupa ce a adus-o pe lume pe fetita ei, Antonia. Solista a vorbit despre aceasta perioada delicata la emisiunea "Dincolo de aparente", prezentata de Florentina Fantanaru. Giulia este o mamica relaxata si o sotie fericita, dar drumul pana a ajunge la aceste sentimente de implinire nu a fost deloc unul usor. Cantareata a recunoscut ca a trecut printr-o perioada critica imediat dupa ce a devenit mama, in urma cu mai bine de cinci ani, informeazaClick.

Shakira, prima reactie dupa zvonurile despartirii de Pique. De cateva saptamani, subiectul zilei este relatia dintre Shakira si Pique, despre care se spune ca sunt pe cale de a se desparti. Pique a fost primul care a rectionat, desi nu a facut-o hotarat. El a postat pe Instagram o poza cu el si cu Shakira si a scris "Family time!". Acum, a venit randul Shakirei sa reactioneze. Cantareata a facut-o prin intermediul managerului ei. "Relatia dintre Shakira si Pique este in continuare puternica, totul merge bine. Lucrurile sunt la fel ca si pana acum. Cele aparute in presa sunt doar zvonuri venite de la oameni care ii vor raul lui Pique", a transmis managerul Shakirei, pentru Hola Magazine. Shakira si Pique au fost vazuti ultima data impreuna la nunta lui Leo Messi cu Antoanella Roccuzzo, in luna iunie, in Argentina. Cei doi au impreuna doi copii, Milan (4 ani) si Sasha (2 ani), spuneCan Can.

Emma Stone si-a imprumutat imaginea pentru zece milioane de dolari. Emma Stone si-a imprumutat imaginea pentru zece milioane de dolari brandului Louis Vuitton. Actrita laureata cu premiul Oscar pentru rolul din La La Land a fost de acord sa reprezinte celebra casa de moda in urmatorii doi ani, in schimbul acestei sume de bani, relateaza Page Six. Emma Stone si brandul Louis Vuitton se aflau in negocieri de aproape un an de zile, insa abia acum actrita a si acceptat. Pentru aproximativ zece milioane de dolari, ea va aparea in reclamele brandului, dar va purta si creatiile acestuia pe covorul rosu la evenimentele la care va participa. "Louis Vuitton incerca sa o convinga pe Emma de aproape un an, insa initial ea ezita. Acum a acceptat sa fie imaginea brandului pentru urmatorii doi ani", a afirmat o sursa pentru Page Six, sustineLibertatea.

Anamaria Prodan i-a facut mamei o mega-surpriza la 70 de ani. Tort de 1,70 metri! "Cadoul" a costat o avere. Ionela Prodan, indragita cantareata de muzica populara si mama sexy-impresarei Anamaria Prodan, a implinit, vineri, frumoasa varsta de 70 de ani. Sotia lui Laurentiu Reghecampf i-a facut fiintei care i-a dat viata o mega-surpriza, iar "cadoul" a costat o avere. Ionela Prodan si-a serbat ziua de nastere la un hotel din Bucuresti, iar cand vine vorba de mama ei, Anamaria nu se uita la portofel. Cu ocazia implinirii a 70 de ani, interpreta de muzica populara a avut parte de o petrecere surpriza, unde a primit, din partea fiicei sale, un "cadou" care a costat o avere. Laurentiu Reghecampf nu a putut participa la petrecere deoarece a avut meci cu Al Wahda, in Emiratele Arabe Unite. Cei prezenti au avut ocazia sa asculte cantece interpretate de Orchestra Petrica Pana, Cornelia Catanga si Aurel Padureanu. Radu Ciordas, Aurel Datcu si Elena Merisoreanu, prieteni de-o viata cu Ionela Prodan, nu puteau lipsi de la petrecere, potrivitCan Can.