Sotii Cristea-Clonda s-au mutat cu bebelusa in vila de 200.000 de euro. Pe 23 septembrie au devenit parinti, asa ca au avut toate motivele sa traga tare si sa-si transforme noua locuinta dintr-o casa pustie in camin primitor. Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au mutat cu fetita lor, Bella Victoria Margot, in Corbeanca, Ilfov, la 20 km de Bucuresti. Noua locuinta a lor este extrem de spatioasa, are 5 camere, un studio de inregistrari, o sala de sport si o terasa imensa, scrie Click!

VedeteFoto: Colaj foto

Catalin Bordea se pregateste sa devina tatic? Sotia lui l-a anuntat. Catalin Bordea este plin de surprize. Comediantul si-a luat fanii prin surprindere cu un mesaj, dar si cu o fotografie cat o mie de cuvinte. Cu un bebelus in brate si alaturi de Livia, Catalin Bordea a transmis un mesaj care pune pe multi pe ganduri. Comediantul nu mai are nicio scapare, Livia l-a avertizat. "<> Spuse ea razand malefic", este mesajul postat de Catalin Bordea. Prietenii virtuali deja s-au inghesuit sa-l incurajeze si sa-i spuna ca i-ar sta bine ca tatic, potrivit SpyNews.

Dupa ce s-a pozat pe patul de spital, DJ Wanda a transmis un mesaj alarmant. In urma cu aproape o saptamana, DJ Wanda a parasit Romania ca sa mearga in Turcia pentru a afla ce boala o chinuie. Luni, dupa ce se pare ca ar fi primit rezultatele unor analize amanuntite, artista a facut public un mesaj, care i-a intristat teribil pe prietenii sai. In urma cu cateva ore, DJ Wanda a stat de vorba cu o echipa de medici in Istanbul, unde este internata de cateva zile. Vestile date de specialistii turci nu sunt bune, dar vedeta nu si-a pierdut speranta ca va invinge boala. In mesajul scris pe internet, ea nu a marturisit ce diagnostic i-a fost pus, dar a spus ca nu este unul care nu-i pune viata in pericol, scrie Cancan.

Oana Zavoranu isi inaugureaza clinica medicala. Cum a venit imbracata la marele eveniment. Oana Zavoranu isi inaugureaza clinica medicala luni seara. Bruneta s-a implicat activ in deschiderea clinicii medicale care ii poarta numele. Oana s-a ocupat doar de partea de amenajare a spitalului si de alegerea personalului. Oana Zavoranu a promis sa nu se implice si in partea de medicina. Roadele muncii ei se vor vedea in aceasta seara, cand isi va inaugura clinica. Bruneta si-a facut aparitia la eveniment imbracata intr-o tinuta de culoare neagra, potrivit Libertatea.

Marcel Toader, la prima iesire in lume de la despartire. Unde si-a facut aparitia luni seara. Inca sotul Mariei Constantin, pana cand cei voi vor oficializa divortul, si-a facut aparitia luni seara la evenimentul de lansare a clinicii Oanei Zavoranu. Marcel Toader trece printr-o perioada mai grea, de cand a anuntat ca va divorta de Maria Constantin. De cand a facut anuntul, fostul jucator de rugby s-a afisat in fata publicului numai in cadrul emisiunilor in care a vorbit despre separarea de Maria Constantin si motivele care au stat la baza acestei decizii, scrie Libertatea.

Fiul lui John Lennon, copia fidela a tatalui sau. Fiul lui John Lennon, Sean, este cu adevarat copia fidela a tatalui sau. Legendarul artist de la The Beatles mai are un fiu, pe Jullian, dar acesta din urma nu-i seamana atat de tare. Sean Lennon, in schimb, seamana izbitor cu tatal sau. Fiul lui John Lennon poate fi confundat usor cu celebrul sau tata. Are barba, parul lung, poarta ochelari si a adoptat un stil vestimentar similar cu cel al lui John Lennon. Unde mai pui ca este tot muzician! Artistul in varsta de 42 de ani activeaza, din 2008, in trupa The Ghost of a Saber Tooth Tiger, relateaza Cancan.