Asa se imbraca Kim Kardashian pentru a cumpara ursuleti gumati! Fanii au fost amuzati. Kim Kardashian (36 ani ) este una dintre cele trei fiice ale regretatului avocat al celebrului OJ Simpson. Este mereu in centrul atentiei datorita reality show-ului in care joaca alaturi de ceilalti membrii ai familiei sale." Keeping Up With The Kardashians urmareste fiecare pas al celor trei femei exuberante, care se bucura intotdeauna de atentia publicului". In ciuda faptului ca nu se afla pe platoul de filmare al emisiunii, Kim a fost surprinsa intr-o ipostaza care i-a amuzat pe urmaritorii sai de pe Instragram si Twitter. Kim era imbracata intr-o fusta foarte mulata din piele si purta niste tocuri inalte atunci cand s-a oprit la o benzinarie oarecare pentru a-si cumpara o punga de ursuleti gumati, informeaza Click.

vedeteFoto: Colaj foto

Semnele care arata ca Gianluca Vacchi si iubita lui s-au despartit! Milionarul are ghinion in dragoste. Chiar daca este frumos, celebru si bogat, Gianluca face ce face si tot singur ramane! De ce? Ei bine, daca analizam contul de Instagram, ne putem da seama cu usurinta ca de aproximativ o luna de zile, nu a mai postat absolut nicio poza cu frumoasa lui iubita... sau fosta, potrivit Antena Stars. Gianluca se distreaza de mama focului, dar nu in compania ei, ci a prietenilor. Mai mult decat atat, milionarul se pozeaza parca mai des decat o facea. In ultima perioada s-a speculat ca Ariadna, blondina lui Gianluca, l-ar fi inselat chiar cu "pretty boy", adica frumuselul Maluma si nu oriunde, ci pe un yacht de lux, spune SpyNews.

Sorana si-a varsat naduful pe Facebook! "Il sun si il balacaresc eu pana nu mai am aer!" Ce a starnit-o pe cantareata. Sorana devenea cunoscuta atunci cand formatia ASIA dadea lovitura in domeniul muzical autohton, alaturi de cele trei colege din formula initiala. Intre timp, artista a trecut printr-un divort dureros, cauzat de infidelitatile sotului, care a inselat-o cu o escorta. Totusi, dupa eliminarea de la Ferma Vedetelor, Sorana a avut parte si de doua bucurii: si-a gasit dragostea si a reusit sa castige lupta cu depresia care o daramase inainte de emisiune. Insa, gandul cantaretei mai fuge uneori la fostii parteneri de viata, iar ieri a postat pe contul ei de Facebook un mesaj dur la adresa unuia dintre barbatii care au tradat-o: "Soarele asta e ca fostul meu iubit. Un maaaare mincinos". Nimeni nu se astepta ca aceasta postare sa starneasca o adevarata nebunie din partea fostilor iubiti ai Soranei, care au asaltat-o imediat cu telefoane si mesaje, cerandu-i explicatii, potrivit Cancan.

Carmen Tanase, blonda si cu parul lung. Celebra actrita este de nerecunoscut. Carmen Tanase este una dintre cele mai versatile actrite de la noi, daca amintim doar doua dintre rolurile care au facut-o celebra in randul publicului de televiziune: Flacarica si Simona Varlaam. Acum, Carmen isi reconfirma talentul actoricesc intr-un alt rol mare de televiziune: mama lui Malone, in serialul ￯Baieti de oras￯, difuzat miercuri de la ora 21.15, la Antena 1. Personajul pe care Carmen Tanase are trasaturi cu totul surpinzatoare. Mama lui Malone isi face aparitia in serial in conditii deloc fericite, asta dupa ce fiul sau sufera un grav accident si ajunge in coma, cu sanse minime de supravietuire, conform Libertatea.

Gabriela Cristea, pregatita sa alapteze oricand si oriunde? Detaliul pe care l-a lasat la vedere intr-o poza facuta in parc! Gabriela Cristea este o mama model! Dupa ce a scapat de cea mai mare frica, cea de a nu putea alapta, vedeta este pregatita sa isi hraneasca fiica de la piept oricand si oriunde. Aflat in parc alaturi de Tavi Clonda si fetita lor, Victoria, Gabriela Cristea a lasat la vedere faptul ca nu poarta sutien pe ea. "Fii curajos!", scrie pe tricoul ei negru. "La plimbare cu Victoria, mama si tata!", a scris Gabriela Creistea in dreptul fotografiei in care zambeste alaturi de cei mai importanti oameni din viata ei, informeaza SpyNews.

Mama Alinei Eremia rupe tacerea! Ce zice de prietenul cantaretei. Mama Alinei si a lui Mircea Eremia a povestit, intr-un interviu la Antena Stars, ca i-a sustinut neconditionat pe copiii ei, Alina si Mircea. "Toti copiii sunt frumosi. La concertele lor importante nu lipsim. Sincer, imi doream sa ajunga asa cunoscuti si iubiti, dar nu visam atat de departe. Mircea isi dorea sa fie politist la un moment dat. Alina de cand a inceput sa cante asta i-a placut cel mai mult. Alina de mica si-a dorit sa ajunga in America si iata ca a reusit. Cel mai, nu neaparat incapatanat, putin mai rebel, e Mircea. Acum se inteleg foarte bine. Alina e foarte protectoare, iar el e cu ochii pe ea sa fie bine", a spus mama artistilor pentru Rai da buni. "Iubitul Alinei este un baiat foarte linistit si cu mult bun simt. Poate ca e prea cuminte. Daca il compar cu Mircea pare prea linistit. Atunci cand iti gasesti sufletul pereche trebuie sa fie pe placul si pe inima ta. Atunci cand va fi o relatie o lunga durata poate o sa am de zis ceva, deocamdata...", a adaugat ea, informeaza Cancan.