Gesturile care dau de gol despartirea dintre Madalina Ghenea si Matei Stratan. Dragostea dintre Madalina Ghenea si Matei Sratan a tinut doar un an si jumatate. Iata ca intre cei doi logodnici nici nu poate fi vorba de planuri de casatorie, pentru ca gesturile din ultima perioada dau de gol despartirea. Cel care sufera cel mai mult este milionarul, cat despre actrita originara din Slatina, pare ca isi doreste sa se mai distreze, cum facea odinioara. Surse din anturajul lor ne-au declarat ca actrita ar fi de vina, pentru ca are un comportament coleric. Deh, e olteanca! Ciudat este ca neintelegerile au aparut prea devreme pentru cat de frumos a fost debutul povestii lor de amor, potrivit Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Alexandru Vilmanyi, compozitorul preferat al lui Nicu Ceausescu, de la o viata in lux la "coada vacii". S-a mutat la tara si creste animale. A acompaniat cu propria trupa elita solistilor din perioada de aur a muzicii usoare, a compus si incredintat zeci de slagare, multe inca difuzate, si i-a orchestrat lui Dan Spataru toate melodiile, inclusiv "Drumurile noastre". Povestea muzicala a prolificului compozitor si pianist Alexandru Vilmanyi (74 de ani) s-a tesut pe marile scene ale tarii, baruri de lux din comunism, a continuat in SUA si Japonia, pe vapoare de croaziera si continua intr-un mod uimitor de simplu, la tara, unde artistul a schimbat la propriu pianul cu sapa, potrivit Libertatea.

Speak: "Am plans de mai multe ori in bratele unei femei". Artistul a marturisit ca este un barbat sensibil si a recunoscut ca plange ori de cate ori ceva il emotioneaza, chiar daca, dupa unele pareri, asta l-ar face mai putin barbat. "Eu sunt un baiat care plange. Nu mi se pare nimic rusinos in asta. Sunt un om normal. Eu plang si la filme. Plang. Nu stiu cum ma percep pe mine oamenii, dar eu sunt normal. Si am plans de mai multe ori in bratele unei femei. Sunt foarte sincer", a recunoscut Speak. El a vorbit si despre relatiile din trecutul lui, potrivit Unica.

Andreea Marin si noul iubit, surprinsi prima data impreuna, la un eveniment. Surprize, surprize! Cu cine a venit Andreea Marin la evenimentul din aceasta seara? Cu nimeni altul decat iubitul ei. Este prima lor iesire publica de cand Andreea Marin a recunoscut ca este indragostita. Barbatul a sorbit-o din priviri timp de doua ore, cat aceasta a stat pe scena. Pe 12 octombrie, Andreea Marin a fost amfitrioana Galei Atipic Beauty, un eveniment de moda, organizat special pentru femeile cu dizabilitati, o competitie de frumusete prin care prezentatoarea a vrut sa arate publicului ca imperfectiunile nu impiedica o femeie sa fie frumoasa, potrivit Click.

Roxanei Vancea: Nu as strica abdomenul pentru un copil, niciodata. "Nu-mi doresc copii, nu inca. Lucrez foarte mult la abdomenul meu si chiar imi place cum arata. Nu as strica abdomenul pentru un copil, niciodata. Nu e roman, dar locuieste aici. E exact ce mi trebuie mie. Daca cineva sta cu mine, se consuma. De aceea cred ca ne potrivim. Ne vedem destul de rar, o data la doua luni, vorbim la telefon tot timpul. Vine de Craciun in Romania. E din Germania. Nu ma vad mutandu-ma in alta tara, pentru ca imi place aici.", a povestit Roxana Vancea despre iubitul ei pentru Antena Stars, potrivit Libertatea.