Stefan Banica si Lavinia s-au casatorit in secret? "Da, ea mi-a pus catusele" Stefan Banica si Lavinia traiesc una dintre cele mai frumoase perioade ale relatiei lor. Mai mult, de cateva zile circula si zvonul potrivit caruia cei doi s-ar fi casatorit in secret! Foarte discret in ceea ce priveste viata sa personala, Stefan Banica nu a mai tinut cont de nimic si i-a multumit public, Laviniei, femeia care-i este alaturi de cativa ani, pentru contributia avuta la lansarea ultimului sau album, "Picat din Luna". Mai mult, artistul a spus ca toate piesele, de dragoste, au legatura cu ceea ce traieste in prezent. "Chiar daca ma simt tanar, am ajuns la 50 ani si traversez o perioada in care gandurile tale, ceea ce simti, se reflecta in muzica. In ceea ce ma priveste, ele exprima tot ce simt acum. Majoritatea sunt cantece de dragoste. Picat din Luna e un cantec de dragoste, despre un tip indragostit care e uituc", a declarat acesta pentru Libertatea. Intrebat despre o alta piesa de pe noul sau album, cu un titlu sugestiv, "Ea mi-a pus catusele", artistul a admis ca da, Lavinia este cea care "Inima mi-a furat, fara glas m-a lasat".

Caru' cu VedeteFoto: Hotnews

Fosta iubita a manelistului isi executa condamnarea intr-un atelier de reciclare de pe Giurgiului. Am filmat-o pe Narcisa Guta, venita cu ditamai Mercedesul la munca in folosul comunitatii! Narcisa Guta este disciplinata. Dupa ce a fost condamnata la efectuarea a 120 de zile de munca in folosul comunitatii, in urma scandalului monstru cu "Beyonce de Romania", "actrita principala" a fost filmata iesind de la atelierul in care isi ispaseste pedeapsa. Narcisa Guta munceste cu sarguinta la atelierul FPSC Bucuresti (Fundatia pentru Promovarea Sanctiunilor Comunitare - Ateliere de munca in folosul comunitatii) de pe Soseaua Giurgiului. Fosta iubita a lui Nicolae Guta a iesit de pe poarta atelierului chiar la ora 16.30, atunci cand se termina programul, semn ca nu a fentat deloc treaba pe care o avea de facut. Narcisa a venit cu Mercedes-ul sau clasa S la atelierul din incinta service-ului Ciclop si, din pricina spatiului ingust de acolo, a avut ceva de furca pana sa paraseasca incinta. Evitand sa dea cu spatele in acel loc ingust, Narcisa a fost nevoita sa faca mai multe manevre pentru a scoate Mercedes-ul de unde il parcase, anunta Can Can.

Ce grijuliu e noul iubit cu Andreea Marin. Are maniere alese si nu iese din cuvantul "Zanei" Dupa toate furtunile amoroase din viata ei, iata ca abia acum Andreea Marin poate rasufla linistita. Si asta pentru ca celebra bruneta si-a gasit un barbat bun de pus la rana. Adrian Brancoveanu, consulul in varsta de 32 de ani, are maniere alese si nu iese din cuvantul "Zanei". Eleganta, ca de obicei, si extrem de fericita si de binedispusa! Asa a fost Andreea Marin (43 de ani) joi seara, la Palatul Parlamentului, acolo unde a fost amfitrioana Galei "Atipic Beauty", un eveniment aflat la a 14-a editie, si dedicat frumusetii persoanelor cu dizabilitatii. Printre cei prezenti in imensa sala, din multimea de aproape o mie de oameni, s-a remarcat Adrian Brancoveanu, barbatul cu 12 ani mai tanar decat "Zana", cu care se iubeste din luna mai. Practic, aceasta a fost prima lor aparitie publica asumata, ca proaspat cuplu. Imbracat extrem de elegant si in culoarea lui preferata, bleumarin, barbatul care are functia de consul al Romaniei in Libia, s-a asezat chiar pe primele locuri, cat mai aproape de scena, astfel incat sa-si poata admira iubita. Si s-a intamplat acest lucru pe parcursul intregii seri, cam vreo trei ore, caci atat a tinut intregul eveniment, timp in care Adrian Brancoveanu a fost cu ochii pe Andreea Marin. A sorbit-o din priviri, iar in pauzele in care aceasta disparea de pe scena, consulul mai schimba cateva cuvinte cu vecinii de scaun, relateaza Click.

Ionut n-a purtat la nastere numele lui Dolanescu. Un alt barbat i-a fost "tata" in acte. De parca n-ar fi fost destule, Ionut Dolanescu mai are parte de o poveste incredibila in viata sa. Imediat dupa ce s-a nascut, el a primit numele altui barbat si nu pe cel al celebrului sau tata, Ion Dolanescu. Totul din cauza ca mama cantaretului de muzica populara, Maria Ciobanu, era casatorita cu altcineva in perioada in care se iubea cu Ion Dolanescu. Ionut Dolanescu (45 ani) nu a purtat de la inceput celebrul nume Dolanescu, ci abia dupa aproape trei ani i-a fost modificat in certificatul de nastere. Maria Ciobanu, mama cantaretului nascut in 1972, era casatorita atunci cu un alt coleg de breasla, iar mariajul a mers in paralel cu poveste de dragoste, de notorietate, cu Ion Dolanescu. Din acest motiv, cand s-a nascut Ionut, acestuia i s-a trecut la nastere, in certificat, numele sotului Mariei Ciobanu, Florea Burnea, fluieras la Ansamblul Ciocarlia. Mult mai tarziu, Ionut Dolanescu a putut purta numele tatalui adevarat, dupa ce acesta a deschis un proces. De asemenea, Ion Dolanescu a cerut in instanta ca fiul sau, Ionut Dolanescu, sa-i fie incredintat lui, nu mamei Maria Ciobanu, lucru care, de altfel, s-a si intamplat. Ion Dolanescu si Maria Ciobanu au trait o iubire cu nabadai si s-au despartit cu tam-tam dupa patru ani, noteaza Click.

Anca Turcasiu umbla cu tramvaiul. "Nu ma baga nimeni in seama, oamenii nu ma recunosc" Anca Turcasiu umbla cu tramvaiul, mai ales cand merge sa faca piata. Artista a marturisit ca iese adesea nemachiata, merge cu mijloacele de transport in comun, dar oamenii nu o recunosc. Pe scena, niciodata nu a trecut neobservata. A ramas mereu aceeasi prezenta placuta, cu o silueta de invidiat si cu o prestanta apreciata de public.Sunt insa si momente in care Anca Turcasiu este de... nerecunoscut! Spre deosebire de vedetele autohtone, care se deplaseaza cu limuzinele de lux chiar si daca au de strabatut un kilometru, doi, ei bine, artista nu este dependenta de masina! Anca Turcasiu umbla des cu tramvaiul si nu ascunde acest lucru. "Sunt un om ca toti oamenii. Merg cu tramvaiul, fac piata. Am statie chiar in fata blocului. Merg foarte des, ma ajuta sa ajung rapid. Ultima oara, am fost acum doua zile", a marturisit artista. Mai mult, spune Anca Turcasiu, niciodata nu a fost recunoscuta de ceilalti calatori. Cum a fost posibil? Ei bine, vedeta prefera sa fie o prezenta discreta. Nu iese machiata si nici imbracata incat sa atraga atentia, scrie Libertatea.