Vedeta Antenei a nimerit intr-un patrulater amoros de pomina. Prezentatoarea TV Andra Trandas are un nou iubit! Noul iubit al Andrei Trandas, Costel, a avut pana de curand o relatie cu Daniela Petrisor, o bomba sexy a anilor 2000. Relatia lor a durat patru ani si s-a incheiat, sustin aceleasi surse, fiindca Daniela Petrisor avea un amant. Amantul ar fi un personaj cunoscut in lumea buna, Costin Predoi, care ar fi avut si el, in trecut, o scurta aventura cu Andra Trandas, potrivit Cancan.

VedeteFoto: Colaj foto

Marcel Toader si Maria Constantin s-au umplut de bani din scandalul divortului. Zi importanta pentru Marcel Toader si Maria Constantin, care azi au primul termen in procesul de divort, mutat in septembrie de la notar la judecatorie. Cei doi nu au nimic de disputat, nici avere, nici copii, insa afaceristul ne-a spus ca il intereseaza sa-si apere onoarea. Totusi, din scandalul cu Maria, expus la televizor, fostul rugbist a strans o mica avere: in jur de 50.000 de euro, potrivit Click.

Sotia lui Dan Petrescu, de pus in rama. E atat de eleganta si de sexy ca e comparata cu Victoria Beckham. Dan Petrescu, care a fost pus in incurcatura de curand cand a fost intrebat cand anume prefera sa faca sex, este casatorit cu Adriana Petrescu. cei doi au impreuna o fetita foarte reusita, pe nume Jennifer. Adriana Petrescu este una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz-ul romanesc. Este trecuta de 40 de ani, dar arata fara repros. Sotia lui Dan Petrescu este considerata de multi drept Victoria Beckham a Romaniei, gratie elegantei si senzualitatii sale, potrivit Libertatea.

Fiica lui Boureanu si-a schimbat iubitul si... A trecut mai bine de un an de la scandalul cu tatal ei, iar acum Ioana Boureanu este un om total schimbat! Adolescenta are un un nou iubit, care i-a adus linistea si a determinat-o sa isi faca curatenie in anturaj si sa renunte la obiceiurile nefaste. Cei doi tineri au plecat in primul weekend romantic, pe care l-au petrecut cu zambetul pe buze si sufletul jubiland de fericire, potrivit Cancan.

Andreea Antonescu, grave probleme cu silicoanele gigant! Imaginea care spune totul. Andreea Antonescu (35 de ani) este iar nemultumita de sanii ei si se pare ca are si motive. Unul dintre implanturile de silcon i-a migrat spre exterior, iar aspectul sanului este acum unul nefiresc. Probabil ca artista nu s-ar fi plans de acest lucru public, asa cum nu a facut mare tam-tam nici pe seama operatiei pe care a efectuat-o la inceputul acestui an, daca tricoul nu ar fi tradat-o. Intr-o fotografie publicata chiar de ea pe Instagram, cantareata poarta o bluza decoltata care lasa la vedere problema cu care se confrunta vedeta la sanul stang, potrivit Click.