Florin Piersic, decizie radicala dupa moartea prietenelor lui, Stela Popescu si Cristina Stamate.eri, 26 noiembrie, in cadrul Editiei Speciale dedicata Stelei Popescu, de la TVR 1, si prezentata de Andrei Tudor, Florin Piersic a facut o dezvaluire-soc. Speriat de motivul care a declansat moartea actritei, si anume surmenajul, celebrul artist isi doreste sa ia o pauza de pe scena si sa se odihneasca mai mult. "Nu se poate sa nu obosesti, foarte sincer iti spun, Andrei Tudor (n.r. prezentatorul emisiunii), ar trebui sa o cam raresc, cum spune vecinul meu, domnul Adrian, care ma duce la Timisoara. Ar trebui sa mai raresc aceste intalniri, pentru ca oboseala isi spune cuvantul", a marturisit Piersic, citat deClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Vecinul Cristinei Stamate, detalii de ultima ora.Vecinul Cristinei Stamate a povestit, la Acces Direct, cum s-a comportat artista in ultima perioada. El a mai spus ca toti locatarii din imobil o iubeau si o pretuiau. "In primul rand, am ramas consternat de vestea incetarii din viata. O stiu de multa vreme, o doamna distinsa, amabila, prietenoasa, hotarata in tot ceea ce facea. Mereu am avut doar cuvinte de lauda la adresa dansei. Ambulanta a venit joi, am vazut-o pe la 11.30 cand treceam strada, in fata blocului. Nu am stiut despre ce este vorba, ulterior am aflat. Nu stiu daca a fortat cineva usa, stiu ca avea o doamna care se ocupa de intretinerea dansei, nu stiu detalii despre relatia de familie, dar a fost iubita si apreciata de toti locatarii, scrieCancan.

Cove pregateste o noua emisiune.Gabriel Coveseanu, cunoscut sub numele de Cove pentru publicul larg, nu va mai aparea la emisiunea pe care o modera alaturi de Adela Popescu la Pro Tv. Gabriel Coveseanu, care s-a casatorit a doua oara in anul 2013, este un cunoscut actor si prezentator de televiziune din Romania. In ultimul timp, Cove, care a fost acuzat de agresiune de fosta partenera de viata, a aparut alaturi de Adela Popescu la emisiunea "Vorbeste lumea", de la Pro Tv. Actorul a anuntat, insa, ca nu va mai fi vazut alaturi de Adela Popescu in urmatoarele zile. Motivul pentru care Cove dispare cateva zile de pe micile ecrane este ca acesta pregateste o noua emisiune, la acelasi post de televiziune, anuntaLibertatea.

Andreea Banica a fost lovita.Una dintre cele mai iubite cantarete de la noi, Andreea Banica, a ajuns de urgenta la spital. Andreea Banica a avut un accident stupid pe scena cu unul dintre dansatori. "In urma unui mic accident am ajuns la doctor. un dansator a "dansat" prea mult (mi-a lovit microfonul) si mi-a spart dintele din fata...Sa te tii ce a fost la gura mea...de atunci sufar! Azi sunt pe maini bune", a scris Andreea Banica pe Facebook, informeazaEVZ.

Anuntul facut de Catalin Botezatu.Catalin Botezatu este un barbat liber! Fanele lui il pot asalta, nu e nici un impediment in tentativa lor de a-l cuceri! Creatorul de moda tocmai a facut anuntul pe reteaua de socializare. "Single" a scris Botezatu, iar postarea lui a avut peste 2.000 de aprecieri si peste 350 de comentarii. Catalin Botezatu a fost si este unul dintre cei mai ravniti burlaci din showbiz-ul romanesc. De-a lungul anilor, creatorul de moda s-a iubit cu femeie frumoase si celebre, insa cu niciuna nu a ajuns la altar. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru o emisiune de la Pro TV, Catalin Botezatu a fost intrebat cat a durat cea mai scurta poveste de iubire a sa. Acesta a raspuns fara sa stea pe ganduri, mai in gluma, mai in serios: "O juma de ora", relateazaCancan.