Cine o va inlocui pe Stela Popescu in turneul din Spania. Este singura care stie replicile regretatei actrite. Cine o va inlocui pe Stela Popescu in Turneul din Spania. Ei bine, singura care stie replicile regretatei artiste este Valentina Fatu, cea care urmeaza sa fie partenara lui Alexandru Arsinel in acest turneu. Alexandru Arsinel si colegii sai nu au putut renunta la turneul din Spania, programat cu mult timp inaintea decesului Stelei Popescu si al Cristinei Stamate. Organizatorii nu vor schimba insa afisele in care numele actritei se afla la loc de frunte, scrie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cine este fiica secreta a lui Vladimir Putin. O sportiva foarte cunoscuta. Noi informatii cu privire la fiica secreta a lui Vladimir Putin ies la iveala. Este a doua oara in acest an cand Katerina Tikhonova, o celebra sportiva din Rusia este confirmata ca fiind fata presedintelui rus. Manfred Mohab, vicepresedintele Organizatiei sportive din care face parte si Katerina Tikhonova a declarat ca o cunoaste pe Tikhonova, datorita meritelor pe care le-a are in Organizatie. Intrebat daca Katerina Tikhonova este fiica lui Putin, acesta a confirmat de mai multe ori informatia, potrivit EVZ.

Cum a reactionat Adam Sandler cand a fost surprins cu slitul desfacut. Cunoscut pentru rolurile sale in comedii de succes, actorul Adam Sandler a oferit un spectacol de zile mari in direct, pe covorul rosu, la decernarea Premiilor Gotham pentru filmele independente. Atentionat ca e ceva in neregula cu pantalonii sai, Adam Sandler si-a tras fermoarul in vazul tuturor, cu o mimica foarte sugestiva, care a starnit rasul audientei. Mai mult, actorul a desfacut larg mainile in fata camerelor de luat vederi si a ridicat din umeri, cerandu-si parca scuze ca a fost prins in aceasta postura delicata din punct de vedere vestimentar, scrie Click.

Ruby, sedinta foto incendiara! Cum s-a pozat artista. Ruby se bucura de un real succes profesional, piesele sale se afla in topurile muzicale, insa nici de ceea ce se intampla in plan personal nu se poate plange. Ruby a fost protagonista unei sedinte foto incendiare, artista publicand fotografiile foarte sexy pe contul ei de Instagram. "Doamne, cat de bine arati!", "Ne era dor de o astfel de imagine", au fost cateva dintre reactiile fanilor entuziasmati. Fotografiile cu Ruby in ipostaze sexy au adunat zeci de mii de like-uri pe Instagram, potrivit Cancan.

Cristina Balan, in lupta cu depresia. Cum a ajuns artista sa cantareasca 100 de kilograme. Cristina si Gabriel Balan au trecut printr-un moemnt extrem de geru, atunci cand au aflat ca Toma si Matei sufera de sindromul Down. Vedeta s-a luptat cu depresia si ajunsese sa cantareasca 100 de kilograme. Acum, lucrurile s-au linistit in viata ei, iar cei doi baieti ai acesteia au trecut intr-o etapa importanta din viata lor. "Eu ajunsesem undeva la 100 de kilograme si ma miscam foarte greu, nu ma puteam nici incalta", a declarat in cadrul unei emisiuni, Cristina Balan, scrie Libertatea.