Brenciu cu plete, Pepe cu breton. Cum aratau acum 24 de ani vedetele.Imagini de colectie, nu alta! Cele mai importante vedete ale postului Antena 1 au scotocit in albumele familiei si au scos la iveala fotografii pe care fanii abia asteptau sa le vada. Iata cum aratau in anul 1993, cand cand Antena 1 avea prima emisie. E sarbatooare mare zilele acestea in trustul Intact, caci Antena 1 sarbatoreste, pe 29 noiembrie, 24 de ani de la infiintare. Multe dintre vedetele postului erau pe atunci doar niste copii, asa ca va invitam sa cititi si sa priviti amintiri din copilarie cu juratii emisiunilor "X-Factor" si "Te cunosc de undeva", informeazaClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Reactii acide in teatrul romanesc dupa ce Alexandru Arsinel a inlocuit-o pe Stela Popescu.Vestea ca Stela Popescu a fost inlocuita cu o actrita mai tanara de Alexandru Arsinel in turnelul din Spania i-a nemultumit pe multi dintre fanii regretatei artiste, dar si pe colegii de breasla. Unii dintre ei si-au exprimat public punctul de vedere si au facut-o destul de dur. Potrivit celor mai noi intormatii, Alexandru Arsinel va avea cateva cuplete cu Ana Maria Donosa ca sa compenseze absenta Stelei Popescu. Conform acelorasi surse, in cadrul turnelului din Spania, Alexandru Arsinel va fi prezentator, va canta si va avea cateva monoloage. El si artistii din teatrul romanesc au parasit Romania ieri, dupa ce a fost inmormantata Cristina Stamate, scrieCancan.

Australia vrea sa organizeze petrecerea burlacilor pentru printul Harry.Ministrul australian al turismului, Steven Ciobo, a confirmat ca a scris o scrisoare catre Palatul Clarence in dupa ce a fost anuntata oficial logodna dintre Printul Harry si Meghan Markle. El a spus ca oficialii sunt pregatiti sa-i ofere printului o experienta australiana unica. Australienii sunt pregtatiti sa-i orfanizeze printului petrecerea burlacilor sau luna de miere. Potrivit unui itinerariu elaborat de Tourism Australia, activitatile recomandate pentru "sarbatorile de dinaintea nuntii" includ o aventura jetpack in stil "James Bond", dune-buggying si pescuitul barramundi, relateazaLibertatea.

"Am gasit o pereche de chiloti sub scaunul din dreapta si..." Bianca Dragusanu, marturisiri socante in direct.Bianca Dragusanu a dezvaluit, miercuri, ca a fost inselata de partener. Blonda a spus ca a avut un soc cand a auzit ca lenjeria intima a ajuns sub scaunul din dreapta a masinii. Bianca Dragusanu a dezvaluit, miercuri, ca a fost inselata de partener de mai multe ori, dupa care a renuntat la relatie. "M-a sunat o prietena zilele trecute: "Fata, am gasit o pereche de chiloti sub scaunul din dreapta al masinii si nu sunt ai mei". "Cum nu sunt ai tai?". "Pai nu sunt, ca sunt cu cinci numere mai mari. Nu inteleg prin ce conjunctura au ajuns chilotii aia acolo...", a povestit Bianca Dragusanu, citata deCancan.

Dan Negru: "De pe santier, am ajuns la Urgente, cu mana taiata!"Nu sta locului o clipa. Cand nu filmeaza pentru Antena 1 sau pentru Prime TV din Chisinau, Dan Negru munceste pe rupte pe santier, prafuit pana la urechi, el chinuindu-se acum sa ridice o noua cladire de birouri, a treia la numar. Desi ar putea doar sa stea cu mainile in buzunar, ca un adevarat patron, iata ca Dan le sare muncitorilor in ajutor. Din neatentie, in urma cu doua saptamani, si-a taiat mana dreapta intr-un geam. Dan Negru (46 de ani) este o adevarata fabrica de facut bani. Castiga mii de euro la Antena 1, unde a prezentat productii precum "Next Star", "Te pui cu blondele?", programul de Revelion, iar acum "Ghiceste varsta", insa un salariu frumos primeste si de la Prime TV, din Chisinau, unde este gazda concursului "Da sau nu?". Cei mai multi bani ii vin insa din imobiliare, conformClick.