Kim Kardashian a pozat din nou goala! Dupa doua nasteri si-a expus trupul. Kim Kardashian nu s-a ferit niciodata in a-si expune trupul gol-golut ba in reviste, ba in mediul online. Cele doua nasteri au fost motivul pentru care Kim Kardashian a lipsit o buna perioada din revistele mai indraznete, nu a mai pozat goala sau in ipostaze provocatoare cu haine din ce in ce mai sumare. In ultima perioada, Kim a tinut diete drastice, poate chiar s-a infometat, si a mers foarte des la sala pentru a avea din nou silueta de altadata care o consacrase, scrieLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Motivul pentru care Cuzin Toma nu a vrut sa plece din tara: "Daca aici nu fac nimic, de ce as face acolo?". Cuzin Toma, actorul din Las Fierbinti a dezvaluit motivul pentru care nu a vrut sa plece din tara pentru a munci. Acesta a ramas in Romania, indiferent ca majoritatea colegilor si prietenilor sai plecau in alte tari. Cand a fost intrebat de ce nu a plecat din tara, acesta a declarat ca nu si-ar fi vazut viata in alta parte, decat in Romania. "Nu m-am gandit niciodata. Am colegi de scoala si prieteni din copilarie care au plecat de atunci, imediat.[...]Dar nu am avut niciodata dorinta de a pleca sa muncesc in alta parte, mereu m-am gandit sa muncesc aici. Daca aici nu fac nimic, de ce as face acolo?", a declarat acesta, citat deClick.

Ce spune Simona Halep despre omul care a ajutat-o sa devina nr.1 WTA. Ajutata de Darren Cahill sa devina numarul unu in lume, Simona Halep e incantata de sfaturile australianului. Simona recunoaste insa ca, in anumite momente, nu prea le aude. "E impecabil la time out, e un zeu, le zice atat de bine si nu-ti vine sa-i zici: intra tu si joaca, daca le stii pe toate. Am spus multe, vrute si nevrute, dar asta nu m-am gandit sa spun. Le zice prea bine, iar eu nu sunt in stare mereu sa asimilez tot ce zice si sa pun si in practica, insa dupa meci - eu ma uit foarte des la meciurile mele - eu ascult ce zice intre pauze si, intr-adevar, are un discurs aproape de perfectiune mereu", a declarat Halep despre Darren Cahill, potrivitDigi24.

Trupa Iris face 60.000 de euro de Sarbatori. Cristi Minculescu duce legenda mai departe.Chiar din prima zi a lunii decembrie, trupa Iris in frunte cu Cristi Minculescu intra in priza. Celebrii rockeri au programate zece concerte pana la sfarsitul anului, iar de Revelion vor canta la Deva. Asta inseamna ca cei trei membri isi vor rotunji conturile cu 60.000 de euro. Vocea lui Cristi Minculescu este in continuare adulata de sute de mii de fani. Dupa cum se stie, tariful trupei este de 5.000 de euro pentru un concert, iar in noaptea dintre ani, acesta se dubleaza, scrieClick.

Jim Carrey, marturisiri despre lupta cu depresia: Uneori reusesc sa fiu fericit. Actorul canadian Jim Carrey, in varsta de 55 de ani, a vorbit despre lupta cu depresia, dezvaluind ca in prezent a invins-o si uneori chiar reuseste sa fie cu adevarat fericit. "In acest moment, nu sufar de depresie. Am suferit de depresie multi ani, dar acum, cand vine ploaia, ploua, dar se si opreste. Nu ramane atat de mult timp incat sa ma scufunde si sa ma inece", a spus Jim Carrey. Actorul a traversat o perioada dificila in ultimii ani, dupa sinuciderea din 2015 a iubitei sale, make-up artistul Cathriona White. In prezent, actorul este implicat intr-un proces pentru uciderea din culpa a fostei sale partenere, informeaza Adevarul.