Antonia face publice fotografii din intimitate. Trebuie sa le vezi! Cu ocazia zilei de nastere a micutului Akim, baietelul cel mic al Antoniei si al lui Alex Velea, care astazi a implinit 1 an, artista a dorit sa imparta cu prietenii sai virtuali cateva momente unice. Indragita cantareata a publicat pe Instagram cateva fotografii din intimitatea cuplului, mai exact din ziua in care Akim s-a nascut si, totodata, a publicat si un mesaj emotionant: "Scopul meu in viata nu este sa fiu cea mai buna mama din toate mamele, ci sa fiu o mama minunata pentru copiii mei! Viata nu se dovedeste a fi intotdeauna asa cum o planificam si este bine asa! Stiu ca Dumnezeu va rezolva toate problemele noastre in timp", a spus aceasta, citata de Unica.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ruby, transformata radical la debutul in film: "Mi-e prea lene ca sa fiu nebuna!". Ruby, cantareata cu voce guturala, tatuaje si bust impunator a lasat putin muzica deoparte si s-a dedicat filmului! Ea a primit un rol il cea mai recenta comedie semnata de Iura Luncasu, "Ghinionistul", care are premiera zilele acestea pe marele ecran. Astfel, Ruby a bifat si debutul intr-un lungmetraj, alaturi de Lucian Viziru, care este sotul ei din film, dar si de actori precum Vlad Logigan, Gheorghe Visu, Virgil Iantu, Diana Dumitrescu, Dorian Popa sau Codin Maticiuc. "Fiind ceva nou m-a speriat un pic, dar sunt omul provocarilor, am zis ca n-am cum sa dau inapoi pentru ca sigur voi regreta", a declarat Ruby, citata de Libertatea.

Angelina Jolie si Brad Pitt isi vor petrece Craciunul impreuna! Se impaca de dragul copiilor. Apropierea Craciunului, mirosul de brad si colindele se pare ca fac intr-adevar minuni. Brad Pitt si Angelina trec printr-o perioada mai dificila in urma divortului care a avut loc in septembrie 2016, dar acest lucru nu inseama ca nu sunt capabili sa isi rezolve amiabil neintelegerile. Angelina Jolie si Brad Pitt au ajuns la o intelegere de dragul celor sase copii. Vor petrece Craciunul impreuna, dar acest lucru nu inseamna ca se vor impaca, ci doar ca vor incerca sa interactioneze ca o familie obisnuita, lipsita de disensiuni in perioada sarbatorilor de iarna, scrie Click.

Fostul sot al Elenei Udrea va fi din nou tatic la inceputul anului viitor. Logodnica lui Dorin Cocos e insarcinata in 8 luni. Dorin Cocos este foarte atent cu iubita lui, care urmeaza sa il faca tatic la inceputul lui 2018. Fostul sot al Elenei Udrea si Raluca Miu au o relatie de mai bine de un an si jumatate, iubita mai tanara a omului de afaceri vizitandu-l pe acesta la Jilava, in perioada in care isi ispasea condamnarea primita in "Dosarul Microsoft". Dupa divortul de Elena Udrea, cu care Dorin Cocos a fost casatorit timp de 10 ani, intre 2003 si 2013, omul de afaceri s-a casatorit cu Diana Roibu, care cat timp acesta se afla in arestare a plecat in Asia cu cateva milioane de euro, bani pe care afaceristul i-a trecut pe numele ei pentru a se asigura ca nu va ramane sarac lipit dupa ce DNA ii va pune sechestru pe avere, scrie Cancan.

Fergie, la un pas de nebunie din cauza drogurilor: "Stateam nemiscata si vedeam iepurasi". Fergie (42 ani) a vorbit deschis despre dependenta de droguri cu care s-a luptat inca din adolescenta. A povestit ca povestea sa si a drogurilor a inceput o data cu adolescenta, cand a descoperit pastilele de ecstasy si a continuat prin consumul de metamfetamina, care s-a dovedit a fi la doar un pas de a-i distruge viata si cariera. Drogurile ii provocau halucinatii infioratoare. Sufeream de dependenta din cauza substantelor puternice pe care le consumam li am fost la doar un pas de dementa. Avem halucinatii aproape in fiecare zi. " Stateam nemiscata si vedeam albine sau iepurasi.", zice cantareata, citata de Click.