La 4 luni de la logodna, Elena Udrea ne pune pe ganduri... Iubi i-a dat inelul, dar a renuntat sa-l mai poarte!O veste-bomba venea in luna august si anume ca una dintre cele mai cunoscute doamne din politica de la noi a spus "Da" si a primit inelul de logodna. Nu mai era nici o indoiala ca Elena Udrea se pregatea de nunta, dar acum... un aspect ingrijorator a fost observat la o iesire in public a fostei "blonde de la Cotroceni".Can Cana intalnit-o pe Elena Udrea in timp ce isi facea cumparaturile, ca orice om obisnuit, intr-un supermarket din Capitala. Fosta "blonda de la Cotroceni" si-a cumparat in special produse alimentare, produse de prima necesitate, iar de cos a avut grija soferul ei personal. Elena Udrea a facut turul magazinului, a poposit pe la raionul de lactate, mezeluri si carne si a incheiat relativ repede mini-sesiunea de shopping. Evident, a fost recunoscuta de o alta clienta a magazinului, care i-a adresat, cel mai probabil, un compliment, dupa zambetul larg pe care l-a afisat doamna Udrea, la iesire.

Subiectele ZileiFoto: Colaj foto

Prigoana nu se lasa. Ce face afaceristul dupa ce Bahmu l-a invins in instanta. Victorie absoluta pentru Adriana Bahmuteanu in razboiul cu Silviu Prigoana pentru scoala copiilor. In timp ce afaceristul isi dorea ca Eduard si Maximus sa invete in sistemul privat, iata ca magistratii au decis ca cei doi sa-si continue studiile la Scoala Gimnaziala 150 din Bucuresti. Prigoana nu lasa lucrurile asa, ci va merge la CEDO! Dupa doi ani de batut potecile tribunalului, judecatorii au decis ca odraslele Adrianei Bahmuteanu si ale lui Silviu Prigoana sa invete in continuare la scoala situata in Sectorul 5, nu la Scoala Britanica Bucuresti, anuntaClick.

Andreea Berecleanu a luat nenumarate premii, dar unul ii este cel mai drag. "Imi tremurau picioarele pe scena". Cu o experienta de peste 20 de ani la pupitrul stirilor, Andreea Berecleanu a luat o sumedenie de premii de-a lungul acestor ani, premii care au emotionat-o fiecare in parte. Totusi, cel mai drag ii este unul acordat de APRT. De-a lungul carierei de stirista, Andreea Berecleanu a fost laudata atat pentru perfomantele de pe micul ecran, cat si pentru proiectele in care s-a implicat alaturi de echipa ei. Chiar daca sustine ca munca ei nu se invarte in jurul unor distinctii si ca niciodata nu a facut o miza din asta, Berecleanu s-a emotionat de fiecare data cand cineva i-a apreciat munca. "Nu stiu care este premiul de suflet pentru ca au fost foarte multe. Spre exemplu, pe taram romanesc APRT-ul, pentru "Cel mai bun prezentator de stiri". Nu ma intreba anul ca nu mai stiu, au fost mai multe. Ceea ce inseamna Asociatia Profesionistilor din Radio si Televiziune. Nu-i un premiu oarecare, nu e dat asa de un ghid TV , are o insemnatate, are o greutate. Erau niste oameni acolo, imi tremurau picioarele pe scena", ne-a povestit Andreea Berecleanu, care in tinerete a fost curtata de agentiile de modelling, scrieLibertatea.

Mos Craciun a venit cu elicopterul la o scoala de fite! Copiii unor inalti demnitari, milionari si cunoscuti sportivi invata aici. Taxa de scolarizare este de 18.000 euro/an! La una din cele mai scumpe scoli private de la noi, elevii si parintii sunt tratati pe masura banilor platiti! Pentru o suma considerabila, elevi norocosi au sansa unei educatii exclusiviste dar si activitatile de recreere puse la dispozitie sunt pe masura. Nu e de mirare ca in preajma vacantei de iarna, Mos Craciun a venit sa imparta daruri....direct din elicopter! Educatia aleasa impune o taxa de scolarizare pe masura, astfel ca anual, parintii unui copil trebuie sa scoata din buzunar suma deloc neglijabila de 18.000 de euro. Chiar si asa, la institutia de invatamant deloc accesibila omului de rand nu prea sunt locuri libere, iar scoala e plina de copii de VIP-uri. I-am regasit, de-a lungul timpului, pe mezina lui Gigi Becali, fata varului sau Giovani, fiul creatoarei de moda Romanita Iovan, fetele fostului fotbalist Cristi Chivu sau fata lui Dan Petrescu, ba chiar si fiul fostului premier Mihai Razvan Ungureanu. La asa o aglomeratie de personalitati pe metrul patrar si beneficiile sunt pe masura. Vorbeam de educatia exclusivista care cere si putina distractie selecta, exact ce s-a intamplat vineri dupa-amiaza in incinta institutiei de invatamant. A venit insusi Mos Craciun, dar nu cu sania, cum se spune in povesti, ci cu un mijloc de transport adaptat secolului XXI, relateazaCan Can.

Stela Popescu si-a ales inlocuitoarea dinainte sa moara. Cine face dezvaluirile. Dupa moartea fulgeratoare a indragitei Stela Popescu multe secrete ies la iveala, dezvaluite chiar de apropiatii ei. Zilele trecute, la Teatrul de Revista "Constantin Tanase", a avut loc festivalul Aurelian Andreescu, prezentat de Ana Maria Donosa si Alin Gheorghisan. Actorul ne-a vorbit despre cariera sa, dar si despre ultimele zile ale Stelei Popescu, actrita care i-a fost ca o mama. Au trecut patru ani de cand Alin Gheorghisan (37 de ani) a participat la "Vocea Romaniei", unde a facut parte din echipa lui Smiley. Lucreaza de 10 ani la "Teatrul Constantin Tanase, unde zilele trecute, impreuna cu Ana Maria Donosa, a prezentat Festivalul Aurelian Andreescu. Actorul joaca in numeroase piese, are filmari pentru Revelion si se imparte intre cariera si familie, fiind casatorit de 10 ani cu Andreea, care i-a daruit si doi copii talentati, Bianca Nicole si Marc Andrei. Actorul-cantaret ne-a povestit, cu nostalgie, despre colegele lui, regretatele Stela Popescu si Cristina Stamate, noteazaClick.