Celebritati care apeleaza la dubluri chiar si in public.Dupa ce si-a uimit fanii cu scenele de sex din "Big Little Lies", Nicole Kidman se dezbraca din nou in filmul "The Killing of a Sacred Deer", unde joaca alaturi de Colin Farell. Are 50 de ani, dar nu se sfieste sa renunte la haine in fata camerelor de filmat. Sunt memorabile scenele de sex dintre Nicole Kidman si partenerul ei din "Big Little Lies", Alexander Skarsgard. Acum, fosta nevasta a lui Tom Cruise ofera scene extrem de incitante in noul sau film "The Killing of a Sacred Deer". Chiar daca are 50 de ani, Nicole arata senzational. Drept dovada stau imaginile de mai jos cu blondina, informeazaClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Bianca Dragusanu a dezvaluit motivul pentru care a facut-o pe Sofia cu Victor Slav. "O mai stiti pe prietena mea de la Londra care s-a cuplat cu un barbat pe care nu prea il placea? Ei bine are un nou "proiect" la fel de inteligent: sa faca un copil pentru ca se simte singura. M-am gandit eu asa si mi-am dat seama ca este inutil sa-i dau vreun sfat. Femeia o tine pe a ei. Eu am facut acest copil atunci cand am simtit si mai mult decat atat atunci cand am iubit si am fost iubita. Eu am fost atat de ocupata dupa ce am nascut incat n-am avut timp sa intru in depresie. Nu stiu ce inseamna", a declarat Bianca Dragusanu, citata deCancan.

Artista etern nonconformista! Rona Hartner a defilat aproape goala la 35 de ani. "Ma apuca acum la batranete la 40 de ani. De ce nu? Ai vazut ca exista modele care defileaza si la 70 de ani. Eu prima oara cand am defilat a fost la 25 de ani pentru un designer la Paris, dupa care pentru Lolita Lempicka, pentru Venera Arapu si am mai defilat pentru desuuri in 2005. Deci in 2005 aveam cat? 35 de ani si eu defilam pentru cea care face sutienele pentru Christina Aguillera si toate astea. Defilam pentru ea in desuuri. Nu e pierdut timpul niciodata. Mie imi place foarte mult moda de fapt. Nu sunt fashion victim, dar pentru mine moda inseamna si personaje, inseamna cultura. Cand vad un spectacol al meu, am o viziune asupra spectacolului, vad si costumele, vad si moda, vad si toata povestea, lumina din jur si pentru mine e un tot", ne-a povestit Rona, citata deLibertatea.

Kim Kardashian nu mai are limita decentei. Vedeta a pozat goala si acoperita de aur.Kim Kardashian a comis-o din nou! Starleta in varsta de 37 de ani a postat poze in care apare aproape dezbracata si vopsita auriu intr-un videoclip. Motivul aparitiei hot este o sedinta foto de promovare a unei linii de produse personale. Kim a pozat pe genunchi, cu faimosul ei posterior la inaintare, dar le-a oferit fanilor si o vedere din fata, scrie Spynews.ro. Intr-un selfie facut in fata oglinzii, unde straluceste, la propriu. Praful auriu ii acopera bustul dezgolit si luceste puternic in luminile telefonului, conformEVZ.

Nicole Kidman, goala-pusca la 50 de ani in noul sau film.Dupa ce si-a uimit fanii cu scenele de sex din "Big Little Lies", Nicole Kidman se dezbraca din nou in filmul "The Killing of a Sacred Deer", unde joaca alaturi de Colin Farell. Are 50 de ani, dar nu se sfieste sa renunte la haine in fata camerelor de filmat. Sunt memorabile scenele de sex dintre Nicole Kidman si partenerul ei din "Big Little Lies", Alexander Skarsgard. Acum, fosta nevasta a lui Tom Cruise ofera scene extrem de incitante in noul sau film "The Killing of a Sacred Deer". Chiar daca are 50 de ani, Nicole arata senzational. Drept dovada stau imaginile de mai jos cu blondina, anuntaClick.