Principesa Margareta si fostul premier britanic Gordon Brown, o iubire ca-n filme. Despre fostul premier britanic Gordon Brown se spune ca nu si-a revenit niciodata dupa povestea de dragoste cu Principesa Margareta. Cei doi au fost colegi la Universitatea din Edinburgh, s-au iubit timp de cinci ani, dar s-au despartit la sfarsitul studiilor. "A fost singura mare iubire din viata lui", a declarat un prieten al fostului premier. O iubire desfasurata departe de scena mondena britanica, insa foarte intensa, care a lasat urme adanci in sufletele protagonistilor. Principesa Margareta si Gordon Brown s-au cunoscut in urma cu mai bine de 40 de ani, in perioada studentiei, potrivit Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Carmen Serban a raspuns acuzatiilor cu privire la videoclipul filmat in biblioteca UMF. Artista a tinut sa precizeze ca ea nu este manelista, asa cum s-a spus. Serban este de parere ca melodia sa este una decenta, cu versuri frumoase. "Eu nu sunt manelista! Eu sunt Carmen Serban: cantareata de muzica de petrecere. In 24 ani de cariera am cochetat cu manelele aproximativ trei ani, insa dat fiind faptul ca nu cantam foarte bine acest gen, am decis sa renunt", a declarat Serban pentru Libertatea.

Razboi total intre Oana Zavoranu si Cristina Siscanu pe tema alaptatului in public. "Grotesc! Avem un copil, hai sa-i dam sa suga..." Oana Zavoranu continura razboiul cu mamele care alapteaza in public. "Avem un copil, hai sa-i dam sa suga in public. Mi se pare un lucru grotesc sa alaptezi in public. Luam doar ce este rau de la straini. Ca si faza ca doi homosexuali sa adopte un copil. Pai cui ii spune "mama"? In dreapta e unul cu penis, in stanga altul cu penis. Doar tigancile alapteaza in public", a spus Oana Zavoranu la un post de televiziune, potrivit Cancan.

Misterioasa viata a printesei Karina, a doua succesoare la tronul Romaniei. Daca fostul principe Nicolae a impartit Romania in doua dupa ce a fost exclus din linia de succesiune, despre sora lui mai mica nu se stie mai nimic. Asta desi rolul ei in casa Regala poate deveni extrem de important. Prezentele publice ale printesei Elisabeta Karina Medforth-Mills (27 de ai) se pot numara pe degete. Spre deosebire de fratele ei mult mai vocal,, ea a stat mereu in umbra memei sale, principesa Elena (cea de-a doua fiica a Regelui Mihai). Prinsesa locuieste alaturi de parntii sai a Londra, iar Romania o stie mai mult din povesti, pentru ca pe-aici a calcat de prea putine ori, scrie Click.

Firicel din Las Fierbinti a fost evacuat de la sediul CREDIDAM cu politia. Actorul Cuzin Toma continua lupta cu organisul ce se ocupa cu colectarea drepturilor artistilor interpreti. Acesta nu si-a primit inca toti banii si sustine ca nimeni nu stie cand se va intampla asta. Actorul continua lupta cu institutia pe care a actionat-o deja in instanta de trei ori pentru a intra in posesia banilor ce i se cuvin din drepturile de autor, potrivit Libertatea.