Monica Columbeanu si Iulia Albu au fost timp de cateva luni cele mai asteptate prezente la evenimente mondene, eclipsand intreaga “asistenta”. Ceea ce se credea a fi cea mai frumoasa si stransa prietenie din inalta societate s-a transformat intr-o simpla amintire.

Se pare ca in urma aparitiilor Iuliei Albu in emisiunea Monicai Columbeanu de pe B1 TV, aceasta a fost asaltata de oferte din partea televiziunilor, Monica “simtindu-se eclipsata”.

Acest fapt pare ca a deranjat-o, insa, pe sotia lui Columbeanu. Pe de alta parte, exista persoane care sustin faptul ca Monica ar fi incercat sa ii faca un loc prietenei sale in grila de programe a postului de pe Calea Victoriei.

Totodata, circulau si informatii care spun ca Monica nu ar fi fost tocmai bine sfatuita de prietena sa, Iulia Albu, de-a lungul timpului, “influenta acesteia fiind una nu tocmai buna”. Pentru a afla adevaratul motiv al asa-zisei certi dintre cele doua vedete, le-am contactat telefonic. Iata ce au declarat Monica Columbeanu si Iulia Albu.

Integral in Click!