Meteoroloaga dezbracata, Simona Sensual, s-a plictisit de cum arata. Ca sa fie perfecta, "vedeta" si-a propus ca anul acesta sa-si puna silicon in sini si fese, sa-si opereze nasul si sa-si mareasca buzele.

Un adevarat masacru... Senzuala Simona considera ca nu mai e destul de... senzuala si, luind exemplul colegelor de breasla, s-a hotarit sa-si reconditioneze imaginea, facindu-si o multime de operatii estetice la nas, fese, buze si sini. S-o luam asadar, in ordine. Pentru ca i se pare ca nasul ii este strimb, blonda doreste sa si-l indrepte si, totodata, sa-si mareasca atit cit se poate dimensiunea narilor.

La capitolul posterior, problema e si mai grava. E total nemultumita de forma posteriorului sau si vrea neaparat sa si-l "umple" cu silicon, pentru a-l transforma intr-un fundulet obraznic, exact ca al negreselor.

Desi apropiatii spun ca buzele sale sint "interesante si sexy", Simona considera ca doar un implant cu colagen le-ar face pe placul ei. Ultima parte a trupului care va fi modificata, vor fi sinii, vedeta dorind sa-i mareasca cu un numar, de la 3 la 4. Simona Sensual spune ca dupa aceste "mici" retusuri, e convinsa ca va fi arata perfect.

7Plus