Irina Schrotter se asteapta la o campanie "murdara" din partea rivalilor de la PSD pentru alegerile locale. Creatoarea de moda sustine chiar ca ar fi ajuns la urechile ei unul dintre planurile adversarilor pentru a-i compromite sansele la postul de primar.

"La nivel de zvon am auzit ca pesedistii pregatesc un film sexy, un trucaj, in care eu as fi personajul principal. Nu am nicio certitudine in acest sens, dar asa am auzit. Nici nu m-ar mira. Nu ar fi prima data cand se recurge la lucruri murdare", a declarat Irina Schrotter.

Aceasta sustine ca, fiind o persoana care a activat in lumea mondena, rivalii sai cred ca va fi o tinta usoara, dar, spune ea, se insala. "Viata mea e o carte deschisa si mi-am asumat trecutul. Am discutat intotdeauna deschis despre orice si nu am pozat, ca altii", spune designerul.

De cealalta parte, liderii filialei iesene a PSD sustin ca nu stiu absolut nimic despre niciun film cu Irina Schrotter. "Habar n-am despre asa ceva", spune Doru Tompea, seful de campanie al PSD Iasi si al filialei municipale.

Cancan