Barbatul care a cizelat-o pe Mihaela Radulescu.In anii '90, Mihaela Radulescu era doar o fata simpla din Piatra Neamt care venise la Bucuresti cu valul, imediat dupa Revolutie. Pa atunci visa doar sa fie celebra si cu ambitie a reusit sa avanseze rapid in cariera. Cel care a avut grija sa-i presare drumul cu succese Mihaelei este unul dintre barbatii cu care s-a iubit. Oana Roman a vorbit la emisiunea ei online despre cel care a trasformat-o pe vedeta de la Pro Tv intr-o diva de Monaco. Secretele Mihaelei Radulescu (48 de ani) au iesit la iveala. In cadrul emisiunii pe care o prezinta online, Oana Roman a povestit despre relatia foarte apropiata pe care a avut-o cu vedeta de la Pro Tv pe vremea cand aceasta era implicata intr-o relatie cu Dan Chisu, celebrul actor si regizor. Fiica fostului premier Petre Roman a povestit cat de mult s-a implicat Chisu in a o schimba pe Mihaela in femeia stralucitoare care este astazi, scrieClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ce suma scrie pe talonul de pensie al Mirabelei Dauer. "760 de lei este pensia mea, dar nu ma plang. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la tara batrani care au 100 de lei. M-am nascut in tara asta, iubesc Romania, dar pacat ca este locuita. Probabil ca atata meritam si atat mi-au dat. Ce mare branza? M-am vaitat eu vreodata? Si nici n-am sa ma vait. Mie nu-mi place sa ma vait. Asta e. Ma duc, muncesc, alerg, cant frumos. Vine lumea la spectacol si asta e. Nu imi place sa ma vait pentru ca vreau sa-ti spun o chestie. In tara ast sunt oameni mult mai amarati ca noi, inmiit mai amarati ca noi. Si lumea ne iubeste asa cum suntem noi, sa venim la televizor sa cantam, sa facem haz de necaz. Lumea nu trebuie sa stie amaraciunile noastre. Venim aici sa ne vaitam si sa plangem? Nu. Venim sa facem sufletul frumos. Sa ne iubeasca lumea asa cum suntem", spunea Mirabela Dauer, citata deCancan.

Oana Zavoranu socheaza! Vedeta, dispusa sa ia legatura cu spiritul mamei sale.Au trecut trei ani de la moartea mamei sale, Oana Zavoranu pare sa nu isi fi revenit complet dupa drama pe care a suferit-o. Vedeta a marturisit de curand ca a isi doreste sa faca o sedinta de spiritism in timpul careia sa poata sa ia legatura cu spiritul Marioarei sau al tatalui ei. Un specialist spune insa ca aceasta experienta vine cu anumite riscuri. "As fi foarte curioasa si emotionata sa stiu cum ma vede mama mea acum, avand in vedere omul care sunt acum, cum va vede tatal meu... As vrea sa stiu daca mamei mele ii pare rau ca lucrurile s-au intamplat cum s-au intamplat. (....) Sunt foarte curioasa", a dezvaluit Oana Zavoranu in cadrul emisiunii "XNS". Marioara Zavoranu a murit pe 17 aprilie 2015, dupa ce trupul sau a fost macinat de mai multe boli. Ea suferea de insuficienta renala cronica si. Parapsiholoaga Geta Heimerl a explicat ca spiritismul este o practica foarte periculoasa, noteazaEVZ.

Ruby a incins atmosfera in mediul virtual. Cum s-a pozat artista.Ruby a incins atmosfera in mediul virtual. Artista a postat o noua imagine in care apare foarte sexy. A primit sute de mesaje din partea celor care o admira, multi dintre acestia fiin curiosi cate operatii estetice are bruneta. Ruby se pozeaza pentru fani in cele mai sexy tinute si in general apeleaza la lenjeria intima, pentru ca rezultatul sa fie cel mai bun. Mai mult, vedeta face senzatie si cu tatuajele, care aproape ca ii acopera corpul in totalitate. Desi extrem de discreta in ceea ce priveste viata sa sentimentala, Ruby a decis sa dea din casa recent, dezvaluind lucruri nestiute despre iubitul ei. "Sunt foarte stabila sentimental. Este iubitul meu. Il cheama Adrian si are 27 de ani. E doar cu un an mai mare ca mine. Suntem doi copii, frumosi, tineri si nebuni", a declarat Ruby in cadrul unui interviu pentru emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1, citata deLibertatea.

Monica Anghel, transformare uriasa, dupa ce a slabit 25 de kilograme."De la 1 octombrie pana astazi, asa arat. (....) Pe 8 iulie cand am fost operata de urgenta. (...). Am inceput recuperarea si am zis ca poate nu ar fi rau sa slabesc. Am aflat de un program de slabit medici endocrinolog, psiholog - ai nevoie - chinetoterapeut, dermatocosmetica, da, pentru ca ai nevoie si de acest lucru. (...). Mi-am facut analizale, m-am intalnit cu medicul nutritionist si a zis: "hai sa crestem Fierul. (...)". Dimineata la prima ora mananc o omleta cu seminte de chia - fara prea mult ulei. Pe la 10 -11 mancam 10-15 migdale sau nuci. La 12, mananc o ciorbita de legume, dar fara paine. A fost alegerea mea sa renunt la paine. (...). Sunt multe mese, e totul foarte sanatos. Mancam prost - nu stiu, imi luam un sandvis de la un peco, nu e deloc sanatos. (...). Sunt convinsa ca voi reusi, pentru ca aici, la clinica", a martursit Monica Anghel in cadrul emisiunii prezentata de Adela Popescu si Speak, potrivitCancan.