Angelina Jolie a dezvaluit motivul pentru care casatoria cu Brad Pitt s-a incheiat. Din 2005 pana in 2016, "Brangelina" formau cuplul perfect de la Hollywood, toata lumea vorbind despre ei. Brad Pitt si Angelina erau imaginea pe care toate cuplurile din lume o voiau. Insa, neasteptatul moment a sosit si cei doi s-au desprtit. Jolie a semnat actele de divort si i-a facut pe toti oamenii sa se intrebe ce a distrus relatia lor solida. In mod incredibil, Jolie a vorbit despre cum relatia ei cu Brad Pitt s-a destramat. Nimeni nu s-ar ca a avut legatura, cu dubla mastectomie pe care a facut-o. La acel moment s-a declarat ca, Brad Pitt a fost extrem de sustinator si alaturi de fosta lui sotie. Conform actritei, problemele ei de sanatate au fost o problema extrem de mare care a intervenit in casatoria ei, scrieProTv.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cabral, declaratie neasteptata despre nevasta. "Pacat ca n-are gusturi la barbat". Cabral, care este cunoscut pentru ironiile sale, a comentat in stilul sau caracteristic despre sotia sa. Cabral este casatorit cu Andreea Ibacka, cea care este cea de-a doua sa partenera de viata. El a mai fost insurat o data, cu Luana Ibacka, impreuna cu care are o fata, Inoke. Prezentatorul de televiziune a facut publica o fotografie in care apare alaturi de sotia sa, Andreea, in timpul unei vacante in afara granitelor tarii. In imagine, blonda a fost surprinsa uitandu-se cu mare drag la partenerul ei de viata. Cabral a comentat in stilul sau caracteristic ceea ce se vede in fotografie. "Fata asta, Andreea Ibacka, e chiar misto- da pacat ca n-are gusturi la barbat. Pai uita-te si tu, asta e barbat sa te uiti la el cum se uita ea?!", a spus el, citat deLibertatea.

Anda Adam, in carje la un local cu manele. Pe 1 februarie, Anda Adam sosea pe aeroportul Otopeni, dupa o luna petrecuta departe de familie, tocmai in Republica Dominicana, acolo unde si-a testat limitele in show-ul de la Kanal D. A parasit competitia cu o accidentare serioasa la genunchi, dar care se pare ca nu i-a taiat cheful de viata: vineri seara s-a dres cu manele. Anda Adam a sosit in tara in scaun cu rotile, cu carjele la purtator, insa in loc sa o vedem la o clinica de ortopedie am surprins-o la un celebru restaurant de manele din Drumul Taberei. Alaturi de sotul ei, artista a descins in zona imbracata sport, schiopatand, sprijinindu-se in carje, insa situatia n-a impiedicat-o sa savureze cele doua ore petrecute la local, informeazaClick.

Pentru ce barbat si-a distrus Oana Zavoranu cariera in telenovele. Ii pusese interdictie la orice contact fizic. Oana Zavoranu s-a bucurat de mare succes in perioada in care juca in telenovele. Dar, dupa o cariera fulminanta in seriale de acest gen, cariera ei ca actrita s-a oprit brusc. Se pare ca aceasta s-ar fi intrerupt din cauza fostului sot al Oanei Zavoranu, Pepe, cel care i-a interzis, la acea vreme, orice sarut sau contact fizic cu partenerii din seriale. Afirmatia a fost facuta de Eugen Patriche, scenaristul telenovelei "Numai iubirea", in cartea sa "Doua vieti - Amintiri despre televiziune". "Dupa primul episod, unde Oana s-a cam giugiulit in pat cu Papi ( actorul Alexandru Papadopol), omul a devenit deplasat de gelos",a scris acesta in cartea sa, potrivitLibertatea.

Ce spune Mihaela Radulescu despre o casatorie cu Felix Baumgartner si despre prietenia cu Arnold Schwarzenegger. Mihaela Radulescu (48 de ani) a povestit ca i-a vorbit actorului Arnold Schwarzenegger (70 de ani) despre Romania, iar starul s-a aratat extrem de interesat de tara noastra. De asemenea, vedeta de televiziune a pus capat speculatiilor privind casatoria cu parasutistul austriac Felix Baumgartner. Mihaela Radulescu are o relatie cu Felix Baumgartner de peste trei ani, perioada in care vedeta TV a cunoscut o multime de staruri straine, inclusiv pe Arnold Schwarzenegger, actor, culturist si fost guvernator al statului California care este foarte bun prieten cu partenerul ei de viata. Intr-un interviu, Mihaela Radulescu a vorbit despre relatia pe care a dezvoltat-o cu Arnold Schwarzenegger, care s-a dovedit a fi "un tip foarte modest, foarte deschis si foarte jovial", scrieAdevarul.