Bijuteriile au fost dintotdeauna nelipsite din tinuta unei vedete, de multe ori "faimosii" showbizzului românesc ajungind sa se "bata" in coliere, inele sau cercei care de care mai fine si mai stralucitoare. Marian Petculescu, unul dintre "bijutierii vedetelor" ne dezvaluie, in exclusivitate, ce-au avut la git sau la mina citeva dintre VIP-urile autohtone si ce podoabe prefera acum.

"Regele" manelelor, Adrian Minune a fost si el unul dintre clientii fideli al lui Marian "bijutierul", care a apelat la serviciile acestuia pentru a-si micsora "citeva" ceasuri din aur masiv. A venit si rindul lui Salam sa treaca pe la bijuteria sa, acesta comandindu-i un lant si medalion cu initialele sale, ambele din aur alb.

Au urmat Bursuc, Dorel de la Popesti, care a devenit ulterior finul bijutierului dar si Bursuc, de bijuteriile acestuia uimindu-se chiar si Marian si nu in ultimul rind Dan Armeanca. "Stiu ca toata lumea crede in povestea aia cu manelistii care poarta lanturi de cinci kilograme. Dar am sa va dezamagesc. Lautarii prefera aurul alb, ceasurile de firma bineinteles tot din aur si inelele cu pietre pretioase, in special cu briliante", marturiseste bijutierul.

Cap de cal si unghii false din aur

Cel mai mic obiect faurit de bijutier a fost un inel de numai un gram "care avea 64 de lipituri", la polul opus situindu-se o bratara barbateasca de 150 de grame. Printre obiectele "ciudate" care i-au trecut prin mina lui Marian "bijutierul" se numara pisicile, capul de cal, elefantii, degetare de cusut, dar si unghii false si chiar... un penis in erectie, toate confectionate din nobilul metal. "Daca lumea cere, n-avem ce face. Clientul nostru, stapinul nostru, glumeste Marian". Chiar daca are pe mina "tot aurul din lume", bijutierul marturiseste ca n-a purtat niciodata vreun obiect din pretiosul metal.

7Plus