Invitata la un exercitiu de muzica lautareasca in show-ul "Petrecere cu lautari" de la Kanal D, blonda a avut o prestatie jalnica, punandu-i pe ganduri pe cei care tocmai aflasera ca meseria ei de baza ar fi fost aceea de cantareata. Mai mult, Simona a dovedit ca poate confunda nu doar notele muzicale, ci si designerii cu compozitorii.

Consacrata gratie sanilor ei botezati si a tatuajului cu diamante, Simona Sensual a reusit sa scoata din minti audienta, declarand ca ar vrea sa cante la nunti Roberto Cavalli.

"Eu am crezut ca glumeste cand mi-a spus ca e cantareata. Apoi a spus ca vrea sa cante Roberto Cavalli si ne-a naucit complet. Nu stiam cum sa reactionam, cand a intervenit doamna Maria Carneci, care a felicitat-o si a declarat ca si domnia-ei va canta de acum incolo din Chanel si Dior", ne-a declarat Crina Matei, care prezinta emisiunea alaturi de iubitul ei, tambalistul Marius Mihalache.

"Noi invitam oamenii carora le place sa cante si facem niste exercitii de muzica lautareasca. Totul e foarte frumos, nu trebuie sa fii neaparat talentat sau priceput, totul e de dragul muzicii. E adevarat ca Simona nu s-a descurcat grozav, dar scopul show-ului nu este sa ii punem in situatii dificile pe participanti", ne-a spus Crina.

Cancan