Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au căsătorit? Vestea neașteptată dată de revista New Weekly. Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au căsătorit, în mare secret, la Paris, susține revista australiană New Weekly. Publicația dă detalii despre escapada romantică a celor doi în capitala Franței, unde ar fi decis să-și unească din nou destinele. Jurnaliștii susțin că au și pozele de la evenimentul surpriză, având pe copertă și o fotografie cu Aniston în rochie de mireasă. „Aniston și Pitt au decis să-și facă împăcarea oficială și și-au făcut jurăminte de iubire într-o escapadă romantică și super-secretă în Paris”. rumoasa actriță și Brad Pitt au fost surprinși și în apropierea hotelului Ritz din capitala Franței. „Au avut parte de cele mai frumoase zile din viața lor în Paris. Au pierdut deja 10 ani pentru că au stat despărțiți, de ce să mai piardă timpul”, a declarat un prieten apropiat al celor doi pentru publicația menționată.

vedeteFoto: Hotnews

Actorii au plecat din Los Angeles, în toiul nopții, cu un avion, potrivit libertateapentrufemei.ro

Elena Băsescu va avea o fetiță. Prima poză cu burtica, într-o rochie super mulată. Elena Băsescu este cu adevărat fericită, după o perioadă complicată, marcată de divorțul de tatăl celor doi copii ai ei, Anais Sofia (5 ani) și Traian Jr.(3 ani). Fiica cea mică a fostului președinte este însărcinată din nou, cu noul ei iubit, mai tânăr decât ea cu 12 ani. A fost nevoie de paparazzi pentru a descoperi cea de-a treia sarcină a Elenei Băsescu. Foarte discretă cu viața ei personală după divorțul de Bogdan Ionescu Syda, Eba nu a dat de bănuit că este gravidă, deși mai are puțin și naște. Nu a luat deloc în greutate, spre deosebire de primele două sarcini, și-a păstrat stilul de viață activ și a evitat hainele mulate.Abia acum, când mai are două luni de sarcină, Elena Băsescu a acceptat să-și arate burtica, într-un pictorial pentru revista VIVA! Îmbrăcată într-o rochie crem, foarte mulată, fiica cea mică a lui Traian Băsescu este imaginea femeii împlinite, împăcată cu viața ei. Ea însăși recunoaște că a ajuns la un echilibru care o face fericită, potrivitclick.ro

Dana Războiu, despre lipsurile adolescenței: “Am fost o familie destul de săracă“. Dana Războiu nu a avut o adolescență ușoară și nici lipsită de griji. Fosta prezentatoare de televiziune rememorează cu durere acea perioadă când familia ei nu avea ce pune pe masă. Cu toate că s-a retras din lumina reflectoarelor, Dana Războiu a rămas o figură mondenă îndrăgită și apreciată, însă nu mulți cunosc dramele cu care aceasta s-a confruntat de-a lungul timpului, având parcă un nume predestinat, să lupte din greu pentru a obține ceea ce-și dorește: “Am fost o familie destul de săracă. Tatăl meu nu a mai lucrat după Revoluţie, a ieşit la pensie pe caz de boală, aşa că am avut o situaţie financiară foarte precară în adolescenţă, exact atunci când aveam cea mai mare nevoie de bani, pentru că începuse să mă intereseze hainele şi felul în care arătam. Dar efectiv părinţii nu aveau bani, îi dădeau aproape pe toţi pe meditaţiile mele. Lucram la TVR Timişoara unde în primul an am muncit gratis, apoi mi-au făcut un contract de colaborare şi au început să mă plătească modest, aveam nişte bănuţi cât să-mi cumpăr eugenia şi Cola, ăsta era regimul meu alimentar. Am rămas în continuare cu bucuria de a mânca eugenii, în schimb conopida nu mai vreau să o văd. Pentru că s-a întâmplat o dată să mănânc o săptămână întreagă numai conopidă. Nu mai aveam bani deloc, împrumutasem deja nişte bani pe care urma să-i dau la salariu", potrivitunica.ro.

Dan Bursuc la momentul adevărului. Celebrul impresar al maneliștilor a dezvăluit câți bani câștigă într-o lună. Suma e amețitoare.Dan Bursuc este considerat regele maneliştilor. Celebrul impresar reprezintă numeroși artiști, motiv pentru care câștigă pe măsură. Invitat la un post TV, bărbatul a fost sincer și a dezvăluit cât câștigă lunar. Conform propriilor afirmații, Dan Bursuc își rotunjește veniturile, în fiecare lună, cu 5.000 – 6.000 de euro. O sumă deloc de neglijat dacă ținem cont de situația din România. Altfel, garderoba celebrului impresar se întinde pe zeci de metri pătraţi iar colecţia cu sutele de perechi pantofi pe care le deţine le-ar face pe femei să crape de invidie. În urmă cu aproape doi ani, britanicii de la BBC au fost interesaţi de luxul în care trăieşte manelistul. Dan Bursuc, sau „Dan the Badger”, spune în documentar că se consideră un ţigan stilat. Nu le-a arătat, însă, şi colecţia de brichete din aur masiv şi cea a ceasurilor exclusiviste,cancan.ro.

Ramona Gabor a venit în România. Apariție uimitoare la un eveniment monden. Ramona Gabor a venit în România și a participat joi seara, la o prezentare de modă a Paulei Milea. Evenimentul a fost organizat la restaurantul deținut de iubitul Elenei Băsescu, care de altfel a și fost prezent alături de fiica fostului președinte al României, aceasta fiind prima lor apariție în public împreună. Ramona Gabor s-a stabilit de multă vreme la Dubai, acolo unde a reușit să se impună ca model și ca femeie de afaceri. Ramona Gabor duce o viață de lux și trăiește și o poveste de dragoste cu un bărbat plin de bani. Ramona Gabor a făcut senzație în cadrul evenimentului. Îmbrăcată într-o rochie mulată, ce i-a scos în evidență silueta perfectă, sora Monicăi a fost mai sexy ca niciodată, potrivitlibertatea.ro