​Roxana Vancea, probleme cu poliţia în vacanţa din Bali.Roxana Vancea a avut parte de o aventură de neuitat în vacanţa din Bali, dar nu într-un sens pozitiv. A fost la doar un pas de a fi arestată deoarece nu cunoştea regulile locului şi a încălcat, în mod neintenţionat, una dintre normele respectate cu stricteţe de către cei din acea zonă. Întâmplarea în urma căreia Roxana a fost aproape de a ajunge în spatele gratiilor a avut loc cu luni în urmă, de Revelion, dar povestea a fost spusă abia în urmă cu câteva zile de această, în cadrul unei emisiuni tv, difuzată la Antena Stars, relateazăClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Brigitte și Ilie Nastase, bătaie în plină stradă.Brigitte și Ilie Năstase s-au certat din nou. Se împăcaseră după ce bruneta a anunțat că divorțează de fostul mare tenismen, însă acum se pare că despărțirea lor e definitivă. Brigitte a susținut că Ilie are o amantă, iar acum s-au bătut în plină stradă. Ilie a tras-o de păr pe Brigitte. „Am depus iar actele de divort. Pe mine nu ma intereseaza o ecuatie cu mai multe necunoscute. Nu ma intereseaza barbatii care au 30 de amante si o sotie care ar trebui sa il astepte acasa cuminte. Eu nu pot sa traiesc cu mai multe femei in spate", a declarat Brigitte, citată deCancan.

Arșinel a generat un scandal în direct.Zvonurile cu privire la starea de sănătate precară a marelui actor Alexandru Arșinel au ajuns, recent, și la urechile acestuia. În acest context, figura teatrului românesc a lansat mai multe atacuri la adresa celor care propagă astfel de informații false. „E o minciună ordinară. Mai întâi, mă întrebaţi şi pe urmă daţi informaţia. Ăştia vor să mă omoare. Am o grămadă de spectacole. Să mediatizaţi aceşti mincinoşi ordinari şi să îi demascaţi. Mă duc la Sinaia de Sărbători şi sperăm să petrecem la Mănăstirea Sinaia ca în ultimii ani”, a comentat Arșinel, la România TV, citat deEVZ.

Daniela Crudu, detalii din viața personală.“Există cineva în viaţa mea, vine, pleacă. Gândeşte-te, mă băiatule, că nu ştiu cum să te mai iau să fim fericiţi. Nu ai cum să nu ai probleme. Totul e cu gelozia. Cel mai mare sacrificiu făcut din dragoste îl ştie toată ţara, când am renunţat la mine, la viaţa mea, dar eram şi eu mică. Dar aş mai face-o. Îmi plac foarte mult copiii. O să fac şi eu un copil, dar mai am timp, că abia fac 29 de ani. Nu prea îmi doresc eu să fiu mireasă. Mi-e frică să mă leg de cineva, dar copii îmi doresc”, a declarat Daniela Crudu, citată deLibertatea.

Un hacker turc i-a furat identitatea Biancăi Drăgușanu.Contul oficial de Instagram al prezentatoarei este controlat de un hacker de origine turcă, după cum a lăsat să se înțeleagă din mesajele trimise de către acesta. ”Vin. O să mă cunoști”, i-a scris hackerul într-un mesaj publicat pe contul ei de instagram. Bărbatul se recomandă în mediul virtual ”X Duff”, și nu s-a sfiit să șteargă poza vedetei și să pună poza o ilustrație cu un iepuraș. Pe lângă faptul că această faptă reprezintă o infracțiune (furt de date personale), vedeta a pierdut și cei aproape 700.000 de fani abonați la contul ei de Instagram, conformClick.