Salman Khan, condamnat la 5 ani de inchisoare pentru braconaj O instanta din India l-a gasit vinovat pe superstarul de la Bollywood Salman Khan de braconaj, dupa ce a omorat doua antilope rare, protejate de lege, in statul Rajasthan, in timp ce filma pentru un film. Astfel, vedeta a primit o sentinta de 5 ani de inchisoare pentru braconaj. Hotararea nu este definitiva si poate fi atacata. Alti patru actori care au jucat in aceeasi pelicula au fost achitati de instanta. Khan ar putea infrunta acum intre 1 si 6 ani de inchisoare, dar poate face apel la sentinta data, scrie Libertatea.

colajFoto: Colaj foto

Gabriela Cristea a refuzat Kanal D si a semnat cu... Antena! Potrivit surselor noastre, Gabriela Cristea a refuzat Kanal D si a semnat cu Antena, tocmai ca sa se razbune pentru ca nu a mai fost lasata sa revina la carma emisiunii "Te vreau langa mine". Atat ea, cat si sotul ei au acceptat sa ofere exclusivitatea botezului fetitei lor, care va avea loc in curand, trustului Antena. Bineinteles, pe langa marele eveniment, cei doi vor avea aparitii TV, atat pe Antena 1, cat si pe Antena Stars, dar si pe site-urile care apartin de acelasi trust. In schimbul acestei exclusivitati, trustul Antena le-a asigurat celor doi toate cele necesare botezului, incepand de la localul unde va avea loc petrecerea, pana la vestimentatia lor si muzica ce va anima invitatii, precizeaza Cancan.

Simona Halep a petrecut la Constanta. Sportiva s-a prins in hora si a dansat Simona Halep se afla intr-o mica vacanta la Constanta. Sportiva a participat duminica alaturi de familie la un festival care s-a desfasurat pe scena Casei de Cultura din Constanta, relateaza www.ziuaconstanta.ro. La finalul evenimentului, Simona s-a prins in hora si a dansat in aplauzele tuturor. Pe toata durata spectacolului, Simona Halep a filmat de mai multe ori cu telefonul mobil cantecele si dansurile interpretilor de pe scena, apoi a acordat autografe fanilor, relateaza Stirile ProTv.

''Iisus din Nazaret''. Olivia Hussey, interpreta Fecioarei Maria, cum arata acum Olivia Hussey va implini 67 de ani pe 17 aprilie. Nascuta in Buenos Aires, actrita pe numele ei real Olivia Osuna, se muta de la varsta de sapte ani impreuna cu mama si fratele ei in Anglia unde incepe sa studieze arta dramatica si din 1964 are aparitii secundare in trei filme. Olivia Hussey a castigat un Glob de Aur pentru cel mai promitator debut feminin, in 1969, pentru filmul ''Romeo si Julieta'', potrivit DCNews.

Sarbatori triste pentru Catrinel Sandu, in SUA Daca de Craciun a avut parintii cu ea, in Florida, iata ca Pastele o va prinde pe Catrinel Sandu singura. Dupa cum se stie, se afla in plin divort cu Gabi Trifu, iar fostul tenisman s-a mutat de o buna perioada de timp la amanta. Catrinel va ciocni oua rosii doar cu fiicele ei, Sara (8 ani) si Lara (5 ani), dar vor veni la masa si cateva prietene bune. De mai bine de zece ani, de cand s-a stabilit in Statele Unite ale Americii, mai exact in Florida, Catrinel Sandu (41 de ani) a petrecut sarbatorile acolo si nu a uitat de traditiile romanesti, scrie Click.