Dezvaluirile actorului care l-a jucat pe Iisus din Nazareth. Scena care-l bantuie si acum In 1977, actorul britanic Robert Powell a uimit prin interpretarea sa a rolului lui Iisus din Nazareth in capodopera omonima a regizorului italian Franco Zeffirelli. Patruzeci de ani mai tarziu, Robert Powell continua sa fie recunoscut pentru magistrala interpretare a celui mai important personaj din istoria crestinatatii. Actorul a declarat, intr-un interviu pentru History Channel, ca rolul a fost unul solicitant si chiar traumatizant, precizeaza Stirile ProTv.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Primele imagini cu McGregor incatusat Luptatorul irlandez Conor McGregor a provocat un scandal imens inainte de gala UFC 223 din Brooklyn si a ajuns dupa gratii. Irlandezul a ajuns in custodia politiei americane si a fost surprins de jurnalisti iesind in catuse in momentul in care a fost dus in fata judecatorului. McGregor, 29 de ani, impreuna cu peste 20 de oameni, au facut scandal dupa ce conducerea UFC l-a deposedat de centura la categoria usoara. Irlandezul a fost dus la politie. Pe imagini se vede cum McGregor si prietenii sai au spart mai multe geamuri si au aruncat chiar si cu tomberoane de gunoi si garduri de metal pe culoarele salii. Mai mult, geamul unui autocar a fost spart de catre McGregor si prietenii sai, scrie Gsp.

Neri Oxman, o arhitecta de 42 de ani ar fi noua iubita a lui Brad Pitt In timp ce ziarele de scandal sustineau recent ca s-ar fi intors la Jennifer Aniston, Brad Pitt pare sa aiba o iubita fara legatura cu lumea Hollywood-ului. Actorul petrece tot mai mult timp cu arhitecta Neri Oxman, profesoara de arta si stiinte media, la celebrul Institutul Tehnologic al statului Massachussets. Cei doi impartasesc pasiunea pentru arhitectura si design si au, dupa cum a povestit un apropiat, o "prietenie profesionala". Insa actorul este fascinat de arhitecta de 42 de ani de origine israeliana, relateaza Stirile ProTv.

Tania Popa: "Am gasit fericirea fara s-o caut!" Are o poveste de viata despre care iti dai seama ca a dus-o spre implinire din savoarea cu care o spune. Sa ai curajul sa te arunci in viata doar pentru a te bucura de moment fara a avea asteptari. Asta e unul dintre secretele Taniei Popa, care si-a cunoscut cel de-al treilea sot intr-o noapte petrecuta la club - si s-a casatorit cu el dupa o saptamana. O avea deja pe fiica Daria din primul mariaj, iar la doar doua luni de la casatorie, Tania era insarcinata cu fiul Slavic. Toate lucrurile frumoase care i-au completat viata au venit, de fapt, cu viteza cu care ei ii place sa traiasa, scrie OkMagazine.

Ozana Barabancea: Este cel mai eficient medicament pentru slabit Ozana Barabancea a castigat lupta cu kilogramele in plus. Artista a dezvaluit care este cel mai eficient medicament de slabit. "Inainte mancam dezordonat. Trebuie sa avem nu doar o alimentatie sanatoasa, ci sa alocam si timp pentru a manca. Atunci cand mancam, nu trebuie sa dam sms-uri, nu trebuie sa ne uitam la televizor, nu trebuie sa vorbim la telefon, trebuie sa ne deconectam. Acum mananc trei mese pe zi. Mananc si dulce, dar important este sa renunti la ciuguleli. Disciplina este extraordinar de utila", declara Ozana Barabancea, conform DcNews.