Oana Sarbu a refacut o secventa din "Liceenii", dar fara Banica Jr. Actrita Oana Sarbu, care a cunoscut celebritatea odata cu rolul Danei din pelicula de succes "Liceenii", lansata in 1986, a fost ieri invitata emisiunii "Pulsul Zilei" (TVR 1 ). Cu aceasta ocazie, ea a povestit despre filmul care si acum, la peste trei decenii de la debut, este difuzat de televiziuni si continua sa inregistreze audiente-record, dar si despre spectacolele ei din acest an. Gazda emisiunii, chipesul Radu Andrei Tudor (28 de ani), i-a pregatit vedetei si o surpriza, scrie Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ionela Prodan a sarit in ajutorul Andreei Marin. Fosta zana a surprizelor fusese amenintata cu moartea Cantareata de muzica populara Ionela Prodan, care se afla de cateva saptamani in spital din cauza unor grave probleme de sanatate, a sarit in ajutorul Andreei Marin cu ani in urma. Putina lume stie despre situatia in care au fost implicate cele doua. Astfel, Andreea Marin, care de curand a vorbit despre nunta cu iubitul consul, se afla, in anul 2002, in America, pentru a filma mai multe interviuri cu celebritati. Diva de televiziune incheiase un contract cu o companie din Los Angeles, care avea patron roman, Marius Daniel Popa. la un moment dat filmarile au fost intrerupete, iar Andreea Marin s-a trezit intr-un conflict cu Daniel Axinte, un sofer care lucra la compania respectiva, precizeaza Libertatea.

Printul Harry si Meghan Markle refuza cadourile de nunta in favoarea unor donatii pentru organizatii caritabile Printul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord si logodnica lui, Meghan Markle, le cer persoanelor care vor sa celebreze nunta lor sa faca donatii pentru organizatii caritabile in loc de a le trimite cadouri. Printul Harry si Meghan Markle au ales personal sapte organizatii pe care ar vrea sa le sustina, acestea reflectand valorile pe care le au in comun. Organizatiile alese de logodnici sunt: CHIVA (Children's HIV Association), Crisis (dedicata persoanelor fara adapost), Myna Mahila Foundation (pentru emanciparea femeilor din Mumbai), Scotty's Little Soldiers (dedicata copiilor care si-au pierdut un parinte care a servit Fortele Armate britanice), StreetGames (care utilizeaza sportul pentru a schimba vieti in comunitati din Regatul Unit), Surfers Against Sewage si The Wilderness Foundation UK (dedicate mediului), relateaza Adevarul.

Tatal Deliei a parasit manastirea si s-a intors acasa. A socat cu noua infatisare Mare sarbatoare in familia Matache, care s-a reunit de Paste. Cu atat mai mult cu cat alaturi le-a fost si Ion Matache, tatal Deliei (36 de ani) si al Oanei. Barbatul s-a intors de la schitul de pe Muntele Athos unde s-a retras in urma cu mai multi ani si si-a ras si barba de calugar. Acesta a fost si primul Paste alaturi de nepotica Deliei, fiica Oanei, nascuta in decembrie. "Fostul meu sot nu se simte bine, a venit acasa de ceva vreme, a fost si pe la medici, pentru analize, acum se afla sub tratament. Nu stiu cand va pleca din nou, pana atunci isi face rugaciunile acasa", a spus ieri, mama Deliei, potrivit Click.

Actorul francez Jean-Paul Belmondo implineste 85 de ani Actorul francez Jean-Paul Belmondo s-a nascut la 9 aprilie 1933, la Neuilly-sur-Seine, departamentul de Hauts-de-Seine, Paris, si a crescut intr-o familie de artisti. Tatal sau, de origine italiana, era un binecunoscut sculptor. Primul sau mare rol, in 1960, alaturi de Jean Seberg, il aduce in atentia publicului. Vedeta a "Noului Val" al cinematografiei ("Moderato cantabile", "Pierrot le fou"), apoi, politist sau vagabond in filme pentru marele public, actorul a fost un copil rasfatat al filmului francez. A jucat cu mari actrite, ca Sophia Loren, Catherine Deneuve, Claudia Cardinale, Danielle Darrieux, Romy Schneider, Jacqueline Bisset, Raquel Welch si Francoise Dorleac si a avut relatii in viata reala cu Ursula Andress si Laura Antonelli. De asemenea, a jucat alaturi de mari actori, cum ar fi: Alain Delon, Jean Gabin, David Niven, Omar Sharif si Gerard Depardieu, scrie Romania Libera.