Mariah Carey a vorbit despre lupta ei cu tulburarea bipolara Artista a marturisit ca a luat decizia de a apela la terapie si tratament pentru tulburarea bipolara de tip II dupa multi ani de suferinta in tacere: "Pana de curand am trait in negare si izolare si in frica constanta. A fost o povara prea grea si pur si simplu nu am mai putut face asta. Am cautat si am primit tratament, m-am incojurat de oameni pozitivi si m-am intors la ceea ce imi place " sa scriu melodii si sa fac muzica" a spus Mariah Carey, potrivit Unica.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Cum se simte Kamara dupa operatia suferita. "Am continuat sa joc asa" Cum se simte Kamara dupa operatia suferita. Kamara a ajuns la spital dupa ce a fost accidentat grav la fotbal, chiar in ajunul Sarbatorilor Pascale. Artistul a urmat un tratament timp de cateva zile, iar in cursul zilei de marti a ajuns la bisturiu. Kamara a fost operat, dupa ce a suferit o fractura de pomete, os zigomatic, sinus si fisura de mandibila. Antrenorul lui a fost cel care l-a dus de urgenta la spital, scrie Libertatea.

Printesa Lia: secrete din trecutul tumultos al sotiei Printului Paul de Romania Printesa Lia si Printul Paul Lambrino formeaza unul dintre cele mai admirate cupluri din sfera mondena autohtona, atribut castigat gratiei aerului nobil, dar si elegantei desavarsite de care dau dovada la fiecare aparitie publica. Printesa Lia, pe numele de fata Lia Georgia Triff, s-a nascut pe 23 februarie 1949, la Naval Station Great Lakes, in Statele Unite si a capatat titlul nobil in urma casatoriei cu Printul Paul Lambrino. Printesa Lia este pe jumatate romanca, dupa mama, si pe jumatate americanca, dupa tata, relateaza Unica.

Tataee de la B.U.G. Mafia a renuntat la Romania Tataee de la B.U.G. Mafia, pe numele sau real Vlad Irimia (41 de ani), a renuntat la Romania. Rapperul si-a implinit marele vis de a se muta peste hotare. El, sotia lui, Mona, si cei trei copii ai lor vin acum in Romania doar in vizita. In continuare, artistul este implicat in muzica la noi in tara, dar si-a mutat definitiv resedinta. Lui Tataee nu ii lipseste nimic in Spania. Are alaturi de el cele mai importante persoane din viata lui si locuieste in casa mult visata, precizeaza Cancan.

A lasat modeling-ul pentru scena. Raluca Aprodu joaca in sase spectacole la TNB, creste doua pisici si gateste orice! Una dintre cele mai apreciate actrite de teatru si film de la noi, Raluca Aprodu, are o viata plina, iar daca o intreaba cineva de vacanta, primul gand ii fuge la un spectacol cu acest nume, nicidecum la vreo pauza. Au trecut vremurile cand astepta sa ii sune telefonul pentru un rol. Acum, Raluca Aprodu joaca in sase spectacole la TNB. In putinul timp liber pe care il are la dispozitie in aceste luni, Raluca Aprodu se uita la seriale, sta cu prietenii la un pahar de vin sau, cine ar fi crezut? gateste, scrie Libertatea.