Brigitte Sfat se casatoreste cu artistul Nadir. Prima imagine cu rochia de mireasa Brigitte Sfat se casatoreste cu artistul Nadir, unul dintre cei mai ravniti cantareti din showbiz. Petrecerea va fi una senzationala, incarcata cu traditii si cu obiceiuri specifice culturii interpretului. Nunta va fi libaneza, cu totul de la mancare si decor, pana la muzica si dansatoare, respectand traditia. Brigitte Sfat a intentat divort de Ilie Nastase in luna februarie si, in ciuda insistentelor fostului mare tenismen, pare hotarata sa nu faca niciun pas inapoi. La a doua infatisare, judecatorii au amanat decizia, din cauza unor acte pe care Brigitte le-ar fi completat gresit, scrie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Corina Cretu, intamplarea socanta despre care nu a vorbit: Am trecut pe langa moarte! "Am trecut pe langa moarte" si-a inceput astfel marturisirea Corina Cretu. La varsta de 14 ani, a facut septicemie, parintii ei fiind nevoiti sa faca numeroase sacrificii. "Visam sa fac sport. In mintea mea, nu era altceva decat sport si, dintr-o data, mi-am dat seama ca nu mai pot face acest lucru. (...) Aveam 14 ani, eram in primul semestru la liceu. In pauza, pur si simplu, m-a lovit cineva cu ceva in ochi. M-am spalat pe ochi. A venit directorul, eu plangeam. Pana la urma, acul a ramas infipt in ochi. Am stat opt ore cu un ac in ochi. S-au speriat. Nu mai vazusera asa ceva, a marturisit Corina Cretu, potrivit DcNews.

Cum s-au imbracat Gabi Cristea si nasa Cristina Siscanu la petrecerea de botez a Victoriei Cum s-au imbracat Gabi Cristea si nasa Cristina Siscanu la petrecerea de botez a Victoriei. Cele doua vedete au stralucit sambata seara si au atras privirile si admiratia celor din jur prin eleganta si bun gust. De asemenea, in ziua botezelui, sotia lui Madalin Ionescu a atras atentia cu rochia rosie ca focul , in timp ce seara, la restaurant a purtat o rochie mai discreta. Fostul prezentator de la Kanal D a postat pe contul de socializare o imagine, in care apare alaturi de cele mai importante persoane din viata lui, relateaza Libertatea.

Fostul primar general Crin Halaicu isi vinde conacul cu 6 milioane de euro Primul primar general al Capitalei dupa 1990, Crin Halaicu, a revenit brusc in atentia opiniei publice dupa ce a anuntat ca vrea sa vanda proprietatea din Mogosoaia, de pe malul lacului:16 camere, dependinte, doua piscine, teren de tenis, casa pentru angajati, casa pentru oaspeti si un parc imens care da spre lac. Fostul primar general al Capitalei, Crin Halaicu, are pe malul lacului Mogosoaia o proprietate impresionanta, pe o suprafata de 12.000 mp, pe care a pus-o in vanzare. Pretul de piata ar fi 6 milioane de euro, spun specialistii, informeaza Click.

Richard Gere se casatoreste Richard Gere, cel care a cucerit inimile femeilor din intreaga lume cu rolurile sale din pelicule precum "Ofiter si gentleman", "Pretty Woman" sau "Cotton Club", nu sta prea mult fara partenera. Gere a mai fost casatorit de doua ori. Prima sa sotie fost o alta celebritate, Cindy Crawford, una dintre frumusetile de la Hollywood. Legatura dintre ei a durat cinci ani, din 1991 pana in 1995. Gere s-a casatorit, apoi, cu o actrita, Carey Lovell, de care a divortat in 2016. Cei doi au impreuna un baiat, James Homer, de 18 ani, precizeaza DcNews.