Andra si Catalin Maruta isi vor uni destinele in vara acestui an, la Targu-Jiu

La concurenta cu mult asteptata nunta a lui Cristi Chivu este cea a lui Catalin Maruta cu Andra, tinuta in cel mai mare secret. Iata ca, in vara acestui an, cel putin doua astfel de evenimente se vor "bate" pentru primul loc in topul "cea mai mediatizata nunta a anului". Chiar daca Andra si Catalin nu vor sa sufle o vorba despre cel mai important moment din viata lor, surse demne de incredere ne-au declarat ca marele eveniment este batut in cuie.

Andra si Catalin Maruta se vor casatori pe 23 iunie, la Targu-Jiu. Celebrul prezentator tv a tinut mortis sa se casatoreasca in orasul sau natal, iar Andra a fost de acord. Si pentru ca nu a gasit niciun restaurant care sa corespunda statutului sau de vedeta, Catalin si-a delegat mama sa inchirieze stadionul echipei de fotbal Pandurii Tg Jiu. Doamna Maruta si-a indeplinit misiunea cu usurinta, deoarece meciurile din Liga I se vor incheia pe 7 mai si stadionul va fi liber. Locatia fiind cel mai important pas in organizarea unei nunti, se poate spune ca familia vedetei Pro tv a scapat de cea mai mare grija. Restul, cum ar fi ospatul, a fost floare la ureche. Catalin a contactat o cunoscuta firma de catering cu care a batut palma pentru meniu.

I-a unit un videoclip

Povestea de dragoste dintre Andra si Catalin Maruta a inceput in toamna anului 2005, cand el a fost invitat sa participe la filmarile videoclipului Andrei, "Baietii si fetele". In respectivul clip, realizatorul tv a interpretat un rol pe care si l-a asumat si in realitate. Acela de barbat indragostit de cantareata. Dupa aproximativ un an, cei doi s-au mutat impreuna si au devenit cel mai solid cuplu din lumea showbizului.

"Cand o sa ma casatoresc, o sa va anunt! Deocamdata, nu e cazul" ne-a declarat Catalin, in urma cu cateva zile.

Cancan