Andreea Bălan, cu sutienul la vedere, la Ateneu.Bustul Andreei Bălan (33 de ani) încinge și acum imaginația fanilor, căci solista n-a fost prea generoasă cu pictorialele sexy și nu a arătat tot, așa cum a făcut fosta ei colegă de trupă, Andreea Antonescu. A pozat și ea pe vremuri în Playboy, însă în lenjerie intimă, acoperind părțile esențiale. Zilele trecute, Andreea Bălan ne-a oferit gratis un spectacol sexy, în fața Ateneului Român, unde a filmat o coregrafie spectaculoasă alături de colegele ei dansatoare, informeazăClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Corina Caragea renunță la pupitrul știrilor sportive de la ProTv?„Da, îmi face cu ochiul și divertismentul, mi-ar plăcea și o emisiune pe zona de turism. Feedback-ul primit la articolele de pe blogul meu îmi dă curaj. Este o pasiune a mea, pe care mă bucur să o împart și să o povestesc și altora. Sunt cititori care completează recomandările mele sau care îmi spun că pe invitații mei îi descoperă altfel decât îi știau de la TV, întotdeauna într-o lumină mult mai caldă și mai personală. (…). Deși sunt omul planului, pragmatic și calculat, cele mai frumoase lucruri din viața mea au fost peste ceea ce mi-am propus. Așa că nu vreau să mă gândesc la viitor, ci să mă bucur de prezent. Noi oamenii, în general, ne lăsăm trași în trecut sau visăm la viitor, uitând să fim atenți la ceea ce se întâmplă astăzi.”, a mărturisit Corina Caragra pentru evz.ro, citată deCancan.

Anamaria Prodan a pozat dezbrăcată.Anamaria Prodan s-a pozat doar în lenjerie intimă, în timp ce proba diferite ținute. Soția lui Reghecampf le-a arătat tuturor de ce a fost supranumită „sexy-impresara”. Deși a trecut recent printr-o adevărată dramă, Anamaria Prodan încearcă să-și ocupe timpul așa cum poate. Impresara este într-o formă de zile mari și nu se sfiește să arate tuturor de ce se bucură doar Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan și-a expus „pătrățelele” de pe abdomen, într-o fotografie provocatoare care a făcut deliciul admiratorilor ei. Impresara s-a pozat într-o lenejerie intimă foarte sexy, de culoare neagră, care i-a scos în evidență formele, conformEVZ.

Cu ce compară Bianca Drăgușanu o relație: o shaorma cu de toate.Bianca Drăgușanu a comparat o relație de cuplu cu o shaorma cu de toate. La emisiunea “Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, Bianca Drăgușanu a comparat relația de cuplu cu o shaorma cu de toate. Ingredientele din acest preparat le-a comparat cu diverse stări pe care le trăiesc îndrăgostiții. “Vreau să vă spun că sunt foarte fericită pentru că astăzi pot să mă lăfăi că barosanii. Am citit că astăzi e Ziua Internațională a Mâncatului de orice, adică astăzi avem voie să fim gurmanzi, să ronțăim ce vrem. Că mâine ne ia depresia dacă ne urcăm pe cantar, asta e partea a doua", spune vedeta, citată deLibertatea.

Iulia Albu se mărită.”M-am împiedicat când am intrat în studio și i-am zis că mă mărit. Sunt sigură că mă va surprinde la momentul potrivit cu ceva foarte frumos… Nu am nici un inel încă. Iubitul și fiica mea se înțeleg foarte bine, locuim împreună și au o relație extraordinară. Sunt oameni care fac sacrificii enorme ca să fie alături de persoane pe care o iubesc. Ne dorim copii. Eu îmi doresc trei copii în total. Nu știu cum vom face având în vedere că am o carieră", a spus Iulia Albu, citată deCancan.